PREDAO SE: Uhapšen vozač koji je pregazio devojku pa pobegao
Foto: Dragan Kadić

Nesreća u Ustaničkoj ulici

PREDAO SE: Uhapšen vozač koji je pregazio devojku pa pobegao

Crna Hronika -
Policija je uhapsila vozača (20) godina i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Devojka A. B. (17) poginula je sinoć oko 23.30 sati na pešakom prelazu u Ustaničkoj ulici, pošto ju je udario automobil koji se kretao velikom brzinom. Policija je uhapsila vozača (20) godina i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Devojka je poginula na mestu nesreće, kod okretnice autobusa na liniji 31 u Ustaničkoj ulici, na pešačkom prelazu koji ima i semafor.

Prema našim saznanjima, ubica je vozio brzinom većom od 100 kilometara na čas, i to u ulici u kojoj je ograničenje 40 kilometara na sat. Vozač BMW, koji je, prema svedočenju očevidaca, bio izuzetno mlad, nije se zaustavio posle udarca, već je, ne smanjujući brzinu, produžio Ustaničkom ulicom ka Dušanovcu. On se ubrzo predao policiji u prisustvu svog advokata.Očevici tragedije kažu da je devojka prelazila ulicu na pešačkom prelazu, ali niko sinoć nije mogao da potvrdi kome je bilo uključeno zeleno svetlo na semaforu. Oni tvrde da se BMW iznenada pojavio pošto se sjurio niz Ustaničku ulicu, iz pravca Bulevara kralja Aleksandra, izuzetno velikom brzinom i da zbog toga devojka nije imala nikakve šanse da ga izbegne.- Sedeo sam u radnji kad sam čuo udarac i vrisak. Mislio sam da je reč o galami sa autobuske stanice, a onda sam kroz izlog video patike koje padaju na pešački prelaz. Izašao sam napolje i video jeziv prizor, devojka je bila smrskane i unakažene glave, a krv je tekla ulicom - posvedočio nam je čovek koji radi u obližnjoj prodavnici.

http://www.youtube.com/watch?v=-uUHerrAczs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track