UHAPŠENA: Žena ubila muža

UHAPŠENA: Žena ubila muža

Crna Hronika -
V. J. se tereti da je u nedelju oko 14.15 časova, u dvorištu porodične kuće u Glušcima, kod Šapca, lišila života svog supruga D. J. (49), tako što je ispalila hitac iz vatrenog oružja koji ga je pogodio u grudi

ŠABAC - Pripadnici kriminalističke policije lišili su slobode i odredili meru zadržavanja do 48 sati, V. J. (45) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistva, i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

V. J. se tereti da je u nedelju oko 14.15 časova, u dvorištu porodične kuće u Glušcima, kod Šapca, lišila života svog supruga D. J. (49), tako što je ispalila hitac iz vatrenog oružja koji ga je pogodio u grudi, saopštila je Policijska uprava Šabac.

Posle isteka mere zadržavanja V.J. će uz krivičnu prijavu biti sprovedena u nadležnost istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu.

Uviđaj lica mesta izvršio je istražni sudija Višeg suda u Šapcu u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca i pripadnika policije, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track