UHAPŠENI USRED SEKSA: Mladi par se dohvatio na plaži, policija ih jedva razdvojila
Foto: Printscreen Instagram

Ljubavni rijaliti

UHAPŠENI USRED SEKSA: Mladi par se dohvatio na plaži, policija ih jedva razdvojila

Planeta -
Mladiću i devojci u ljubavnom zanosu uopšte nisu smetali kupači i šetači, koji su sevali blicevima i snimali - i postavili na sve žive društvene mreže

Jedan mladi par u američkoj saveznoj državi Nju Džersi pao je u ljubavni zanos na popularnoj pešćanoj plaži pa su navalili jedno na drugo pred zapanjenom publikom.

Ušli su u okean i, na zaprepašćenje kupača i šetača, među kojima je bilo i porodica s malom decom, počeli žestoko da se seksaju kao da su u samoći spavaće sobe, piše Dejli mejl. Jedan od zapanjenih voajera setio se da uslika ovaj nesvakidašnji seks na javnom mestu i objavio fotku na Tviteru. A onda su to uradili i svi ostali, pa ceo svet ima prilike da na svim društvenim mrežama gleda gologuziju.

Publika nije videla finale jer je na lice mesta ubrzo stigla policija. Ne samo što su jedva razdvojili 27-godišnjeg mladića i njegovu 23-godišnju devojku, nego je ona u žaru ljubavi izgubila negde donji deo bikinija, pa je potrajalo dok su ga pronašli.

Kada se konačno obukla, par je ponosno izašao na suvo. Policija ih je pred radoznalom publikom uhapsila, stavila im lisice na ruke odvela u stanicu. Završili su s prijavom za bludničenje na javnom mestu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track