UJEDINJENI: Cela Srbija uz rukometne heroine!
Foto: Saša Pavlić

Javne ličnosti podržale rukometašice

UJEDINJENI: Cela Srbija uz rukometne heroine!

Ostali sportovi -
Srpske reprezentativke pred odlučujući meč na SP s Brazilom dobile podršku

I najbolji uz devojke!Srpski teniser Novak Đoković predvodio je javne ličnosti koje su podržale naše rukometašice uoči finalne utakmice Svetskog prvenstva protiv Brazila.- Veliki pozdrav, odnosno ogromne čestitke za naše rukometašice što su se plasirale u finale. Napravile ste veliki uspeh, ali znam da želite da osvojite zlato. Siguran sam da ćete pružiti najbolje što možete i uz vašu hrabrost, ali i na krilima podrške navijača sa tribina, verujem da možete do samog svetskog vrha - poručio je Đoković. Najpoznatiji Srbin veruje da je kolektiv presudio da ekipa ostvari rezultat koji će se godinama pamtiti.- Kolektiv uvek pobeđuje. Iako se bavim tenisom, koji je individualni sport, znam kako je kad imaš timski duh. Još jednom budite hrabre, i cela nacija će biti uz vas. Svaka čast za sve što ste uradili do sada - zaključio je Nole.Đoković se trenutno priprema za novu sezonu i Australijen open, prvi grend slem, koji startuje sredinom januara 2014. godine. Od pre dva dana na pripremama mu se priključio novi trener Boris Beker.

Poslao video-poruku uoči finala... Novak Đoković
Poslao video-poruku uoči finala... Novak Đoković

Marko JarićLJUBAVI, IZVINISrpski košarkaš Marko Jarić poručio je svojoj ženi Brazilki, inače poznatoj manekenki Adrijani Limi, da će biti uz naše rukometašice.- Srbija - Brazil finale? Žao mi je, ljubavi, ali idemo, Srbija!!!! - napisao je Jarić preko Tvitera.

Ilić uz ekipuMOŠO, SREĆAN ROĐENDANMeč između Srbije i Brazila posmatrao je i kapiten muške rukometne reprezentacije Momir Ilić, koji je juče proslavio 32. rođendan. „Orlovi“ se okupljaju u četvrtak, pred početak EP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track