STRIKAN: Princ Hari zadužen za Džordžov noćni život
Foto: Reuter

Samo zabava na umu

STRIKAN: Princ Hari zadužen za Džordžov noćni život

Pop kultura -
Bio sam oduševljen kada se mali Džordž rodio. Lepo je imati novog člana porodice. Potrudiću se da učestvujem u njegovom vaspitanju, čuvaću ga od opasnosti, a pobrinuću se i da se on dobro zabavi, rekao je princ

Princu Hariju je samo zabava na umu! Riđokosi princ se četvrti dan posle porođaja Kejt Midlton prvi put oglasio u javnosti o svom bratancu, princu Džordžu Aleksandru Luisu.

Nakon porođaja supruge princa Vilijama, princ Hari je sa trećeg pao na četvrto mesto u redu za nasleđe britanskog trona.

"Bio sam oduševljen kada se mali Džordž rodio. Lepo je imati novog člana porodice. Potrudiću se da učestvujem u njegovom vaspitanju, čuvaću ga od opasnosti, a pobrinuću se i da se on dobro zabavi. Ostalo je na njegovim roditeljima”, rekao je princ Hari i otkrio kako je izgledao njegov prvi susret sa bratancem.

"Kada sam ga prvi put video, Džordž se dobro isplakao. Pretpostavljam da se tako ponašaju sva deca", priča Hari.

Na pitanje novinara da li će on pričuvati budućeg kralja Hari se našalio: "Nadam se samo da Vilijam zna koliko su skupe moje usluge čuvanja dece".

Princ Hari važi za crnu ovcu u britanskoj kraljevskoj porodici. Njegova sklonost ka alkoholu, kasnim izlascima, tučama sa paparacima i često menjanje devojaka su dobro poznati kraljici Elizabeti Drugoj. Najveći skandal princ Hari je napravio pre nekoliko godina kada se na jednom maskembalu pojavio obučen u omraženu nacističku uniformu. Pokušao je da se iskupi tako što je u dva navrata išao na front u Avganistan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track