UKLETI DRUM: Duhovi opsedaju mesto na kom su poginuli Dolores i Toše

Meštani u strahu od mračnih sila

UKLETI DRUM: Duhovi opsedaju mesto na kom su poginuli Dolores i Toše

Pop kultura -
Na toj deonici puta vozačima se ukazuju razna priviđenja, a stanovnici tog kraja za sve krive podzemne vode

Dolores Lambaša (32) poginula je u sredu ujutro u 6.30 u saobraćajnoj nesreći na auto-putu A3, kod Velike Kopanice. Na istoj deonici samo 60 kilometara dalje u smeru ka Zagrebu 2007. godine poginuo je makedonski pevač Toše Proeski. Bio je oktobar i bilo je 6.20 sati kad su se sudarili. Oboje su spavali na suvozačevom sedištu kada je došlo do stravičnih sudara. Stanovnici koji žive uz tu deonicu smatraju da je taj drum uklet i za sve krive podzemne vode i mračne sile. Upravo na tom mestu vozači se žale na halucinacije i neobjašnjive pojave. Jedan od jezivih događaja bio je 1978. kad je vozač kraj Nove Gradiške ugledao jastuk s bebom. Naglo je zakočio i iskočio iz auta, a kad se sagnuo da ga podigne, jastuk s bebom je nestao.

Ukleti auto-put
Ukleti auto-put

Na toj deonici vozačima nisu neobični ni duhovi. Neobrijani, odrpani muškarac koji vodi maloga konja upregnutog u starinska kola paralelno sa auto-putem jedan je od duhova koje vozači često susreću.

U sedam godina od 2006. do 2013. na istoj deonici u 2.293 nesreće poginulo je 54, teško je ozleđeno 180 ljudi.

Sudbina: Trebalo da noći u hotelu pa se predomislilaKoliko je nastradala glumica veče uoči pogibije bila srećna svedoči i status na njenom FB profilu na kojem je napisala da je utorak provela u Iloku gde se našla s prijateljicom koju dugo nije videla. Njih dve srele su se u tamošnjem hotelu, a mlada glumica je za tu noć imala i rezervisano noćenje. Međutim, ona je od noćenja iz nekog razloga odustala i krenula za Zagreb. Uoči kobnog povratka kući, glumica je s društvom bila u Iločkim podrumima. Otprilike u to vreme poslednji put se s njom čuo telefonom i njen otac Dino.

http://www.youtube.com/watch?v=_UW3qtdLt5w
http://www.youtube.com/watch?v=nohSHu0ymck

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track