ULIČNA POTERA U HERCEG NOVOM: Kosmajac umakao policiji!
Foto: Kurir Štampano

Narko-diler boravi u Crnoj Gori

ULIČNA POTERA U HERCEG NOVOM: Kosmajac umakao policiji!

Društvo -
Policija je u Meljinama pokušala da zaustavi automobil u kojem su bili Kosmajac i njegov sin. Međutim, Kosmajčev sin je iznenada dao gas i pobegao patroli

HERCEG NOVI - Drama na ulicama Meljina!

Dragoslav Kosmajac (61), najveći narko-diler u Srbiji, kako ga je pre nekoliko dana imenovao premijer Srbije Aleksandar Vučić, prethodnih dana boravio je u Herceg Novom sa sinom L. K. (24).

Prema nezvaničnim informacijama, policija je u Meljinama pokušala da zaustavi automobil u kojem su bili njih dvojica.

Međutim, L. K. je iznenada dao gas i pobegao patroli. Sat kasnije, Kosmajčev sin se vratio i sam prijavio policiji, ali od njegovog oca Dragoslava nije bilo traga.

- U rutinskoj kontroli pokušali smo da zaustavimo automobil u kojem je bilo lice koje po opisu odgovara Kosmajcu. Ali, vozač se oglušio o našu naredbu za zaustavljanje i naglo skrenuo u sporednu ulicu, dajući po gasu. Patrola je uspela da ih stigne, ali bez uspeha.

Oko sat kasnije, L. K. se sam pojavio na istom mestu i prijavio patroli, ali je bio sam. On je tvrdio da je bio sam i prilikom bekstva. Njemu smo napisali kaznu zbog prekoračenja brzine koju je platio.

Za njegovim ocem nemamo nikakvu poternicu niti prijavu iz Srbije da bismo ga uhapsili. Čim nam kolege iz Srbije dostave bilo kakav zahtev naravno da ćemo im izaći u susret - kažu u crnogorskoj policiji.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track