Ulje iskon - najbolji robni brend iz Srbije!

Dodeljene nagrade Najbolje iz Srbije 2013.

Ulje iskon - najbolji robni brend iz Srbije!

InfoBiz -
Na dodeli prestižnih priznanja ulje „iskon“ drugu godinu zaredom osvoja Zlatnu statuetu za najbolji robni brend u kategoriji robe svakodnevne potrošnje - hrana

BEOGRAD - Najbolji od najboljih!Na dodeli prestižnih nagrada Najbolje iz Srbije 2013, koju tradicionalno organizuju Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list Privredni pregled, ulje „iskon“ drugu godinu zaredom osvaja Zlatnu statuetu za najbolji robni brend u kategoriji robe svakodnevne potrošnje - hrana.Akcija „Biramo najbolje iz Srbije“ organizuje se desetu godinu zaredom sa ciljem promovisanja vrednosti domaće privrede i utvrđivanja najprepoznatljivijih domaćih brendova, a ove godine, pored ulja „iskon“, pobednici u ostalim kategorijama su i kompanija „Metalac“ i „Bambi“ za najbolji decenijski korporativni, odnosno robni brend, zatim „Fijat“ u kategoriji najboljeg izvoznika, „Nektar“, korporativni brend u kategoriji robe svakodnevne potrošnje - piće, „Koka-Kola helenik“ u kategoriji najboljeg inostranog korporativnog brenda na teritoriji Srbije, „Telekom Srbija“ u kategorija najboljeg javnog, državnog ili dominantno državnog preduzeća...- Ulje „iskon“ stalno osvaja nagrade i time potvrđuje svoj kvalitet. Domaći plasman i dobri izvozni rezultati ostvareni u 2013. to svakako dokazuju. Dobiti nagradu Najbolje iz Srbije ima posebnu težinu i predstavlja dodatno priznanje za svaku realizovanu investiciju i predani rad na unapređenje proizvodnog i poslovnog sistema i znanja i veština zaposlenih. Ova nagrada potvrđuje našu usmerenost prema unapređenju kvaliteta proizvoda i saradnje sa svim partnerima u lancu snabdevanja i dodatno nas obavezuje na još bolje rezultate u narednom periodu - izjavio je Srđan Popov, direktor fabrike „Viktorija oil“, članice „Viktorija grupe“.Cilj akcije Najbolje iz Srbije je da podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda, promoviše najbolje robne i korporativne brendove iz Srbije, jača njihovu tržišnu poziciju i uliva poverenje potrošačima i partnerima u zemlji i inostranstvu. Za ovogodišnje priznanje nominovano je čak 175 robnih i kompanijskih brendova za koje je glasao rekordan broj glasača.

O ulju „iskon“PROIZVEDENO PO STROGIM PRAVILIMA„Iskon“, visokokvalitetno suncokretovo ulje, dolazi iz kompanije „Viktorija oil“, jedne od tehnološki najsavremenijih fabrika za preradu uljarica na Balkanu, članice „Viktorija grupe“. Od 2009. kad je na tržištu debitovalo s velikim uspehom, ulje „iskon“ beleži stalan rast u proizvodnji i prodaji. Proizvodnja u fabrici „Viktorija oil“ odvija se po najstrožijim zahtevima međunarodnih standarda kao što su ISO 9001, HACCP, ISO 14001, OHSAS 18001, IFS Food, GMP, ali i prema standardima religijskih grupa HALAL i KOSHER.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track