Nasamario prodavca

Unovčio šatro 1.000 evra sa slikama golih žena?!

Planeta

Autor:

Novčanica je bila nalik na pravu novčanicu evra, ali se na njoj nije nalazila reč evro, već eros, kao i slike golih žena

dinar, evro, kurs, zoom

PRAG - Jedan Čeh uspeo je da u radnji zameni za "prave" češke krune lažnu novčanicu od nepostojećih 1.000 evra na kojoj su bile prikazane gole žene u erotskim pozama.

Novčanica, kako navodi informativni portal "Idnes.cz", bila je nalik na pravu novčanicu evra, ali se na njoj nije nalazila reč evro, već "eros", kao i slike golih žena.

I pored toga što je ova novčanica daleko od pravog evra, posebno i zbog apoena koji ne postoji, u jednoj radnji koja prodaje namirnice u gradu Rumburk jedan prodavac je za tu novčanicu mušteriji isplatio 24.000 kruna. Tek kada je prodavac došao u banku on je otkrio prevaru.

Ono što je počelo kao šala, zatim se završilo hapšenjem zbog falsifikovanja novčanica. Naime, 47-godišnjem Čehu koji je "nasamario" prodavca preti zatvorska kazna do dve godine.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (1)

Pošaljite komentar 

Poslednji komentar

  • Ilija  Mitrovic

    Ilija Mitrovic

    NIJE FALSIFIKATOR I NECE GA OSUDITI NIJEDAN SUDIJA. nemožete falsifikovati novcanicu koja ne postoji. ima li neko da razjasni kako izgleda nepostojeca novčanica. BANKA BI TREBALO DA MU ISPLATI HONORAR ZA DIZSJN I DRUGI ZA PROMOCIJU AKO PRIHVATI DA JE TO FALSIFIKAT. MOJE SKROMNO MISLJENJE JE DA JE TO O R I G I N A L.

    0 Odgovori 

Najčitanije

Facebook

Izjava dana

Ponuđeno nam je mesto vicepremijera, ali nismo prihvatili jer nismo spremni na tu vrstu obaveza Ištvan Pastor

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!
Na vrh