UO Zvezde: Bezrezervna podrška Prosinečkom
Foto: BETA

odlučili

UO Zvezde: Bezrezervna podrška Prosinečkom

Fudbal -
Na zvaničnom sajtu crveno-belih navodi se da je UO usvojio izveštaj Prosinečkog o prelaznom roku i daljim planovima, trenutnom stanju u ekipi, kao i pripremama za utakmice sa kiparskom Omonijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope

BEOGRAD - Novi saziv Upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezda dao je bezrezervnu podršku treneru Robertu Prosinečkom ističući da je trenutak za maksimalno zalaganje svih prvotimaca.

Na zvaničnom sajtu crveno-belih navodi se da je UO usvojio izveštaj Prosinečkog o prelaznom roku i daljim planovima, trenutnom stanju u ekipi, kao i pripremama za utakmice sa kiparskom Omonijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Data je bezrezervna podrška i ekipi pred važne mečeve sa Omonijom i početak domaćeg šampionata.Prva konstitutivna sednica UO održana je uz prisustvo svih članova, kao i uz prisustvo predsednika Sportskog društva Crvena zvezda Petra Škundrića, predsednika Skupštine fudbalskog kluba Svetozara Mijailovića i predsednika

Nadzornog odbora Miroslava Šutića.Sva trojica su aktivno učestvovala u radu, navodi se na sajtu kluba.UO je usvojio finansijski izveštaj za 2011. godinu i verifikovao odluke Odbora za hitna pitanja.

Takođe, izabran je novi Odbor za hitna pitanja koji čine Vladan Lukić, Aleksandar Antić, Vladan Maksić, Dušan Mrakić i Milan Janković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track