UOČI PRAZNIKA: Pošte u subotu rade produženo zbog penzija

Kao radnim danima

UOČI PRAZNIKA: Pošte u subotu rade produženo zbog penzija

Društvo -
Na državni praznik i neradni dan, u ponedeljak, 11. novembra, u Beogradu će ceo dan raditi pošta u Takovskoj 2, a tokom tog prazničnog dana će dezurati i pošte u Savskoj 2, u Delta sitiju i tržinim centrima "Ušće", "Novi Merkator" i "Stadion"

BEOGRAD - Javno preduzeće PTT Srbije najavilo je danas da će sve poste koje rade subotom 9. novembra raditi produženo jer je najavljena isplata penzionerima koji penzije primaju preko tekućeg računa.

Svih 518 pošta u Srbiji koje rade subotom, radiće produženo, odnosno imaće radno vreme koje se primenjuje radnim danima.

Na državni praznik i neradni dan, u ponedeljak, 11. novembra, u Beogradu će ceo dan raditi pošta u Takovskoj 2, a tokom tog prazničnog dana će dezurati i pošte u Savskoj 2, u Delta sitiju i tržinim centrima "Ušće", "Novi Merkator" i "Stadion".

Osim toga, 11. novembra radiće i šest pošta u Novom Sadu i po jedna pošta u Temerinu, Bačkoj Palanci, Šapcu, Vršcu, Nišu, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici i Subotici, a biće otvorene i jedinice poštanske mreže na graničnim prelazima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track