Upucan u srce u parku

Hitna pomoć

Upucan u srce u parku

Crna Hronika -
U parku pored Ulice Jovana Bijelića Hitna pomoć je zatekla beživotno telo muškarca starog oko 50 godina

BEOGRAD - U Beogradu je noćas, u parku pored Ulice Jovana Bijelića, jedna osoba zatečena mrtva sa ustrelnom ranom, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, u Ulici Jovana Bijelića, u parku preko puta broja 12, oko 1.30 sati, Hitna pomoć je zatekla beživotno telo muškarca starog oko 50 godina. On je imao ustrelnu ranu u predelu srca i konstatovana je njegova smrt, rekla je dr Macura.

Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS) saopštio je da se policajac iz komandnog centra Policijske uprave za grad Beograd, čije ime nije navedeno, ubio u parku u ulici Jovana Bijelića.

Hitna pomoć pronašla je u 01:30 časova u parku u naselju Braća Jerković beživotno telo muškarca starog oko 50 godina, sa ustrelnom ranom u predelu srca.

U saopštenju NPSS pozvao je Ministarstvo unutrašnjih poslova da, zbog specifičnosti posla, stresova i neredovnosti smena, pojača preventivno delovanje na psihološko zdravlje policajaca.

"Mora se imati u vidu da pripadnici policije, zbog specifičnosti svog posla, daleko teže podnose probleme iz svog privatnog života, što može, nažalost, razultirati i samoubistvom", navodi se u pisanoj izjavi predsednika NPSS Momčila Vidojevića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track