Uroš Avi: Da si mi ćerka, ubio bih te, budalo jedna!
Foto: Youtube

Pobesneo

Uroš Avi: Da si mi ćerka, ubio bih te, budalo jedna!

Stars -
Šta ćeš sad da mi okreneš noge? Sa tom dvojom diplomom možeš dupe da obrišeš, trebalo bi da ti je mozak u prvom planu a ne bradavice, rekao je kaskader

Od kada je Maja Nikolić ušla u kuću Velikog Brata, Uroševo ponašanje se drastično promenilo. Nakon ljubavnog odnosa koji su Ava I Uroš gajili usledila je velika netrpeljivost, izgleda je tačna ona da "između ljubavi i mržnje linija je tanka".

Naime, kaskader Uroše Ćertić, sinoć je na najgori način izvređao starletu iz Hrvatske. "Da si mi ćerka ubio bi te budalo jedna, nalupao bih ti šamare tamo u Zadru ili Splitu." Nakon čega se šokirana Ava samo okrenula i promenila položaj ležanja.

"Šta ćeš sad da mi okreneš noge? Sa tom dvojom diplomom možeš dupe da obrišeš, trebalo bi da ti je mozak u prvom planu a ne bradavice!", Ava je šokirana ćutala, a Petrući koji takođe spava sa njima u kombiju je bio zatečen ponašanjem mladog kaskadera.

Ono što je iniciralo svađu, do juče ljubavnog para, je Uroševo hvaljenje kako je sa Avom imao seks četiri puta od ulaska u kuću Velikog Brata. Jedan od blizanaca, Željko, je bio posebno pogođen, jer ga mlada starleta zanima i kako on kaže podseća na bivšu ljubav.

Milić i Soraja koji su i dalje u tajnoj sobi, prokomentarisali su kako je sinoćni sukob nešto najgore što se dogodilo od početka ovog šoua.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja