Uroš: Izvadi me iz usta, Ava: Nisam ja fufa!

Svađa, svađa

Uroš: Izvadi me iz usta, Ava: Nisam ja fufa!

Stars -
Ti meni prebacuješ nešto, a znamo se samo šest dana. Samo mene izvadi iz usta. Šta si odlepila za dva dana, naljutio se kaskader
1 / 8

Ava i Uroš otkako su se vratili u kuće nikako ne mogu da nađu zajednički jezik. Starletu izjeda ljubomora i u Soraji vidi veliku konkurenciju. Ava je krivo što joj kaskader ne posvećuje dovoljno pažnje, a Urošu smeta što ga on stalno gleda i naziva ljubavi. Optužio je starletu da ga stalno ogovara pred ukućanima i da je ljubomorna.

"Drugovi smo, zbližili smo se tamo u onom ćumezu. Nisam ti ništa obećavao. Jadaš se Miliću, a sad se žališ Maji", došao je u sobu za Avom Uroš koji se iznervirao što ga Ava neprestano spominje.

"Ti meni prebacuješ nešto, a znamo se samo šest dana. Samo mene izvadi iz usta. Šta si odlepila za dva dana", molio je Uroš da ga ostavi na miru.

"Bolje da sam odlepila nego da sam kukavica. Ne gledam te uopšte", branila se Ava da ga nije ni spomenula. "Nemoj da mi podcenjuješ inteligenciju. Neprestano prolaziš pored mene", pokušao je kaskader da kaže da je njena ljubomora providna.

"Ti si zamene finito. Mi nismo ništa. Ti si svinja. Nisam ti ja fufa koju si ti našao pa ćeš da me vozaš", vikala je starleta.

Kada je Uroš izašao iz sobe požalila se Maji Volk da ga uopšte nije spominjala, a potom je legla i začepila uši da nikoga ne čuje. Maja ju je savetovala da se smiri i da ne priča. Potom je i Maja Nikolić došla i posavetovala starletu da se smiri i da ga ostavi na miru.

Posle svađe sa Avom, Uroš je otišao u dnevnu sobu, gde je sve vreme razgovarao sa Sorajom, dok se Ava tešila u Željkovom zagrljaju, kojeg je ispitivala da li mu se sviđa Soraja i da li bi je muvao. Željko izgleda da je jedva dočakao da se Ava i Uroš posvađaju. Odmah je uleteo u njen krevet

http://www.youtube.com/watch?v=5VQL3WcwyNM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track