UROŠ BI DA ŠARA: Sindi je baš dobra riba!

Napeto u u kombiju

UROŠ BI DA ŠARA: Sindi je baš dobra riba!

Stars -
Meni ne bi ni morala da traži masažu, sam bih je masirao, bio je uporan Uroš u kontriranju Avi

Iako se mislilo da će se u tesnom kombiju opozicija zbližiti, čini se da je atmosfera među njima sve napetija. Avi je zasmetalo što joj se Ivana Stamenković Sindi nije zahvalila nakon pružene masaže.

Dok je dramila o bontonu za koji misli Sindi ne poseduje, Uroš je stao na stranu bivše modelsice. "Ja se uopšte ne bih naljutio kada mi ne bi rekla "hvala". Još bih joj ja rekao "hvala". Meni ne bi ni morala da traži masažu, sam bih je masirao“, bio je uporan Uroš u kontriranju Avi. Kako se Ava sve više ljutila što Uroš ne poštuje njeno mišljenje, on je sve više kontrirao dok ih ukućani, među kojima je bila i Sindi, nisu prekinuli. Pošto su ukućani otišli nazad u kuću, Uroš je dolio ulje na vatru rečenicom da je Sindi "baš dobra riba“.

Ava: Mogu bez seksa!

Uroš je komentirao da je Ava hiperaktivna i da se zbog toga niko nije naspavao."Mogu bez seksa, ja sam jedna od normalnijih. To nije hir", rekla je Ava pred stanarima na što je Uroš rekao da se slaže.

Pošto je na njeno pitanje da li uistinu misli da od ljubavi nema ništa odgovorio potvrdno, Ava je izjavila da je ona prava budala i odjurila u sobu. Legla je u krevet i izjavila da je tužna.

"Tužna sam, zagrli me. Hoćeš da mi doneseš čašu vode? Biće bolje, osetljiva sam", rekla je potom jednom od blizanaca.

http://www.youtube.com/watch?v=U-buRXOZfaE
http://www.youtube.com/watch?v=OjnkVyBFSQ4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track