UROŠ VELIKOM BRATU: Hvala ti na Avi!

Avantura u kombiju

UROŠ VELIKOM BRATU: Hvala ti na Avi!

Stars -
Potpisao bih da do kraja ostanem u kombiju, rekao je Uroš blizancima

Jutro u kući Velikog brata počelo je veoma zanimljivo. Uroš u razgovoru sa modelsicom Sindi priznao je da je i juče radio nešto zanimljivo.

"Radio sam nešto zamimljivo juče", rekao je Uroš dok je razgovarao sa Sindi, na šta mu je modelsica rekla da je dobro što je poslušao njen savet.

"Ja uvek radim nešto zanimljivo. Da se pokažem pred mamom i tatnom", odgovorio je kaskader. A njihov razgovor je prekinula Ana koja je htela da doručkuje.

"Ljubaviiii", poljubila je jednog od blizanaca koji su došli u goste opoziciji.

"Potpisao bih da do kraja ostanem u kombiju", rekao je Uroš blizancima očito uživajući u društvu starlete, koja je u kombiju doručkovala sir sa Sindi. Ava je rekala da voli Uroša i to ponovila na ruskom.

Veliki brat je pozvao Uroša u kombi, koji ga je pitao u kakvom je odnosu sa Avom."Sa Južninom imam drugarski odnos, možda i nešto više, i nikada se nećemo odati. Opozicija je čvrsta i srušićemo vladu ili ako neku ponudi koaliciju da oboje uđemo u kuću. Kada bih morao da biram koga da vratim u kuću ili vladu izabrao bi kao džentlmen Južninu, odnosno Avu".

Ava njega vidi kao konkurenciju, jer misli da može do kraja. Svaki dan nešto nauči od nj, iz medicine, latinskog i uopšte mu se ne žuri u kuću. Zahvalio se Bratu na avanturi u kombiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track