URS: Krstić nastavlja Dinkićevu politiku
Foto: Beta

Rekonstrukcija Vlade Srbije

URS: Krstić nastavlja Dinkićevu politiku

Politika -
Bukvalno svi programski ciljevi koje je Krstić naveo, od prvog do poslednjeg, već dva meseca se mogu pročitati na sajtu Ministarstva finansija i privrede, navodi Dinkićeva stranka

BEOGRAD - Stranka Ujedinjeni regioni Srbije (URS) ocenila je danas da program mera koji, prema navodima medija, namerava da sprovodi kandidat za ministra finansija Lazar Krstić, predstavlja nastavak politike lidera URS-a Mlađana Dinkića.

"Bukvalno svi programski ciljevi koje je Krstić naveo, od prvog do poslednjeg, već dva meseca se mogu pročitati na sajtu Ministarstva finansija i privrede", navodi se u saopštenju URS-a, koji izlazi iz vladajuće koalicje u okviru rekonstrukcije vlade.

Kako se ističe, program, koji Krstić očigledno namerava da usvoji i nastavi da sprovodi, Vlada Srbije je donela na predlog Mlađana Dinkića, lidera URS-a i ministra finansija i privrede.

"To je ispravna politika koja je u nacionalnom interesu, jer je nulta tolerancija na neplaćanje poreza koju je Dinkić uveo i striktno sprovođenje njegovog programa već dalo prve vidljive rezultate", navodi se i dodaje da je deficit državnog budžeta smanjen za četvrtinu u poređenju sa prošlom godinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track