URS: U nedelju odluka o rekonstrukciji!

URS: U nedelju odluka o rekonstrukciji!

Politika -
Stav koji će Glavni odbor URS da donese na sednici jedini je zvaničan stav koji će stranka zauzeti. Sve ostalo su lične ocene, želje i stavovi pojedinaca, naveo je portparol URS-a Marko Selaković

BEOGRAD - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) saopštili su da će Glavni odbor stranke sutra izneti jedini zvaničan stav te stranke o rekonstrukciji Vlade i ukazali da je vreme da se kritički i racionalno govori o učinku ministara i državnih funkcionera iz URS.

"Stav koji će Glavni odbor URS da donese na sutrašnjoj sednici jedini je zvaničan stav koji će stranka zauzeti. Sve ostalo su lične ocene, želje i stavovi pojedinaca, makar oni bili i članovi Predsedništva", naveo je portparol URS-a Marko Selaković.

On je rekao da je vreme da se kritički i racionalno razgovara o učincima Vlade kao i svih ministara i državnih funkcionera iz URS-a, bez izuzetka.

"Lepo je čuti stavove onih koji podržavaju rad i rezultate ministara iz stranke kojoj pripadaju. Ali, situacija i ozbiljnost trenutka prevazilaze lične stavove i preferencije bilo kog stranačkog funkcionera", naveo je Selaković.

On je ocenio da nije vreme za "samohvalisanje", već da se traži realan pristup i objektivnost i dodao da očekuje da će tako i postupiti Glavni odbor URS na sutrašnjoj sednici u Beogradu.

"Naš rad je potpuno otvoren za kritiku, kako unutar naše stranke, tako i za kritiku od strane naših partnera i javnosti. Za nas nema i neće biti tabu-tema", naveo je Selaković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track