Usmrdeli se Hrvati!

Šta to beše voda

Usmrdeli se Hrvati!

Fudbal -
Da bi uštedeli novac, navijači „kockastih“ u Poljskoj žive u nehumanim uslovima, neki se nisu kupali od početka Euro 2012

Šta radi Hrvat na EP? Smrdi...Navijači reprezentacije Hrvatske najviše smrde od svih posetilaca Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini! Prema izjavama pristalica „kockastih“, većina ih živi na ulici a spava po parkovima, a pod tuš nisu išli još od prvog dana turnira. Međutim, osim sopstvenog priznanja, Hrvate su nanjušili i volonteri u gradovima domaćinima, ali i protivnički navijači.- U Poljskoj smo već 12 dana, živimo u kamperu, u nehumanim uslovima. Smrdimo! Užasno se teško osećamo, ali za reprezentaciju se vredi žrtvovati - rekao je Hrvat iz Štutgarta, a njegov kolega je dodao:- Kamperi su luksuz o kakvom mi možemo da sanjamo. Ja sam ovde 15 dana u malom šatoru i nijednom nisam otišao pod tuš. Spavam po parkovima, ali nije mi žao! - kaže fan izabranika Slavena Bilića iz Pakraca.Ovo su primetili i navijači Italije, koji su bili smešteni na istoj tribini gde i Hrvati.- Tokom celog susreta bili su skinuti do pasa. Bilo je krajnje odvratno. Onako okupani u znoju, pijani... Zaista vas teraju da se udaljite od njih kako biste mogli da normalno dišete.

Platini: Sve valja, osim HrvataPredsednik UEFA Mišel Platini nije srećan što su hrvatski navijači ukaljali Evropsko prvenstvo, za koje je rekao da je „99 odsto sjajno“.- Nisam zadovoljan hrvatskim narodom. Osim Hrvata, bilo je sve čisto. Mislim da je ovo dobra pobeda - rekao je Platini.

Devojke ih zaobilazeI Poljakinja koja volontira u fan-zoni u Poznanju kaže da je primetila da mnogo navijača zaudara na znoj.- U tim sintetičkim dresovima, koje nisu skinuli od dolaska na šampionat, po ceo dan piju na ulici. Sigurna sam da neće privući pažnju ijedne devojke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track