USPELA U ŽIVOTU: Oro starleta već se skinula!
Foto: Youtube

Objavila još jedan video

USPELA U ŽIVOTU: Oro starleta već se skinula!

Stars -
Na internetu se pojavio još jedan video na kojem starleta govori o svom dečku, koji su njeni aduti, kao i šta je to VIP

Milica Mima Živanović je postala prava senzacija na internetu pošto se pojavio video snimak na kojem ona odgovora na neka opšta pitanja. Na pitanje kako se zove najveća ptica, Milica je bez razmišljanja odgovorila "Oro" i tako je sebi zagarantovala nadimak, koji će dugo biti upamćen

Većina regionalnih portala objavila je video zapis "Prijemni za starlete", emisije VIP sa HEPI TV, uvrstile su ga i pojedine televizijske emisije kao prilog, a o Milici su pisali i štampani mediji. U svakom slučaju prašina se podigla, a video zapis za samo tri dana ima pregleda skoro pa pola miliona pregleda na sajtu Jutjub.

I za sve je zaslužan "ORO". Dobro, i njen fizički izgled, kao i još neke od izjava. Iako bi možda neke devojke na njenom mestu bile utučene, Milica je spremno dočekala svojih pet minuta slave, te je napravila svoj fan klub na društvenoj mreži Fejsbuk i počela sa objavljivanjem provokativnih fotografija za dobro jutro i laku noć.

"Dragi moj fanovi, imajte lepo i prijatno veče, ljubi vas vaša Mimi! Laku noć!", poručuje Živanovićeva uz golišave fotografije, baš onako kako to rade profi starlete. Čini se da brzo uči.

Međutim, na internetu se pojavio još jedan video na kojem starleta govori o svom dečku, koji su njeni aduti, kao i šta je to VIP.

http://www.youtube.com/watch?v=ClpkC2SPR3U

http://www.youtube.com/watch?v=hF3aB9d_aYs
http://www.youtube.com/watch?v=fuIxIjK9XX8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track