UVEK U ŽIŽI: Čedomir i Jelena poljupcem overili prvu deceniju!
Foto: Facebook

Bračna harmonija i političko previranje

UVEK U ŽIŽI: Čedomir i Jelena poljupcem overili prvu deceniju!

Politika -
"And ... after the first ten years, never enough ...", napisao je Jovanović

Lider LDP Čedomir Jovanović danas je na svom Fejsbuk profilu postavio dve fotografije , jednu sa sinom i drugu sa suprugom Jelenom i napisao da je prošlo prvih deset godina.

"And ... after the first ten years, never enough ...", napisao je Jovanović.

Njegovi FB prijatelji su odmah lajkovali fotke i pozdravili ovaj njegov status. Njaviše reči podrške dobio je od prijatelja iz Bosne što se nije baš svidelo njegovim prijateljima iz Srbije.

I. Husanović je napisao: Selam iz šeher Sarajeva, a Adem S: Pozdrav za Čedu..samo jaro čuvaj se Dodika i njegovih tajkuna...njegovih guzolizaca...Sanela je dodala: Youre the best, a Alen Bešić: Ovakav veliki čovek zaslužuje da uzme državljanstvo BiH i bude gazda ovim miševima ovde.

Sve to se nije svidelo Žarku koji mu je poručio da ide u Bosnu i Aleksandru koji je kratko prokomentrisao da je krpa našla zakrpu.

Kako god, Čedomir Jovanović ipak uspeva da se, i pored previranja u stranci, gde traže njegovu smenu zbog loših izbornih rezultata na vanrednim izborima, posveti porodici.

Podsetimo, Jovanovići imaju četvoro dece i svako od njih ima nesvakidašnja imena, sastavljena od jednog domaćeg i jednog stranog - Mihajlo Lajf, Jana Hart, Zora Fejt i Anđelija Fej.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track