UŽAS U NEGOTINU: Sin (34) staklom zaklao oca (67), majku (59) teško ranio!
Foto: Tanjug

Tragedija

UŽAS U NEGOTINU: Sin (34) staklom zaklao oca (67), majku (59) teško ranio!

Crna Hronika -
Policija je jutros oko 3 časova posle ponoći uhapsila M.S.(34) zbog sumnje da je zaklao oca G.S (67) i teško povredio majku M. S (59)

NEGOTIN - Pomračenje uma!S. M. (34) iz Negotina određen je pritvor zbog sumnje da je u novogodišnjoj noći, tri sata posle ponoći, nožem ubio oca G. M. (67), penzionisanog finansijskog policajca, i teško povredio majku M. M. (59) udarcima čekićem, saopštila je Policijska uprava Bor. Zločin se dogodio u negotinskoj Ulici Dimitrija Belivakića, u naselju Veljko Vlahović.Kako saznajemo, S. M., koji se više puta lečio u psihijatrijskim bolnicama, najpre je čekićem napao majku. On je nesrećnu ženu udario više puta po glavi i telu, ali je ona uspela da pobegne iz stana. Istrčala je na ulicu i počela da doziva pomoć, ali je do dolaska policije S. M. usmrtio oca.- On je oca najpre napao čekićem, a onda ga je zaklao. Još se pouzdano ne zna čime ga je ubio. Moguće je da je to učinio nožem, ali i parčetom stakla koje se odlomilo s vrata dok su se otac i sin rvali. Ubrzo su dve policijske patrole došle u zgradu, ali je S. M. zaključao vrata, odbijajući da se preda - objašnjava izvor Kurira iz istrage.Kad su policajci razvalili vrata, S. M. je pobegao na terasu, popeo se na sims i pretio da će skočiti. Međutim, posle kraćeg ubeđivanja sišao je sa simsa i predao se. Inače, S. M. od pre nekog vremena živi u Novom Sadu, a u Negotin je došao da bi s roditeljima proveo praznike.

Policija ga sprečilaI RANIJE HTEO DA UBIJE S. M. je pre nekoliko godina takođe pokušao da ubije oca. On se tada zaključao u stanu i oca držao kao taoca, preteći da će ubiti njega pa sebe. Policija ga je osujetila, nakon čega je S. M. poslat na lečenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track