UŽASNA NOĆ: Nišlijka pala s terase, dvoje pokušalo da se ubije
Foto: GLAS

Hitna pomoć

UŽASNA NOĆ: Nišlijka pala s terase, dvoje pokušalo da se ubije

Crna Hronika -
Jedna osoba je pokušala samoubistvo skokom u reku, ali je spasena, dok je druga osoba popila esenciju i trenutno je u teškom stanju

NIŠ - Jedna žena u Nišu je poginula nakon pada sa terase, a dve osobe su pokušale samoubistvo sinoć i prošle noći, rečeno je u Hitnoj pomoći u tom gradu.

"Žena koja je pala sa terase u ulici Ljudevita Gaja nije davala znake života prilikom dolaska ekipe Hitne pomoći. Jedna osoba je pokušala samoubistvo skokom u reku, ali je spasena, dok je druga osoba popila esenciju i trenutno je u teškom stanju", kazala je portparolka niške Hitne pomoći Slađana Milenković.

Ona je dodala da je u saobraćajnom udesu povrede glave i grudnog koša zadobio jedan Nišlija. Milenkovićeva je rekla da su ekipe Hitne pomoći u Nišu tokom prethodnog dana imale više od 60 terenskih poziva i 15 intervencija na javnom mestu, a da se najčesće radilo o prelomima ekstremiteta i kolapsima. Prema rečima portparolke Hitne pomoći u Novom Sadu Sanje Pokrajac Nenadić, protekla noć u tom gradu je bila mirna, a lekari su najčesće intervenisali kod hroničnih bolesnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track