UŽASNO: Napili se i silovali drugaricu u stanu!

Zloupotrebili prijateljstvo

UŽASNO: Napili se i silovali drugaricu u stanu!

Crna Hronika -
Nemanja Š. i Stevan S., obojica iz Šida, uhapšeni pod sumnjom da su pre tri dana odvukli devojku (20) u Stevanov stan, pa se seksualno iživljavali nad njom

ŠID - Zloupotrebili poverenje.Nemanja Š. (18) i Stevan S. (18), obojica iz Šida, uhapšeni su zbog sumnje da su pre tri dana silovali svoju drugaricu od 20 godina, iz istog mesta. Kako policija sumnja, oni su iskoristili to što je devojka s njima pila alkohol, pa su je odvukli u Stevanov stan, a potom su je obojica seksualno zlostavljali.Njih troje su se već duže vreme družili. Devojka je zbog toga imala poverenja u njih dvojicu i izašla je s njima u kafić.- Muškarci su pili alkohol podstičući i nju da pije. Sedeli su tu nekoliko sati, a potom su odlučili da krenu kući - priča naš sagovornik iz istrage.Pobegla u policijuDevojci su rekli da će je obojica ispratiti kući jer je i ona prilično popila. Išli su tako zajedno desetak minuta.- U jednom trenutku su joj rekli da je najbolje da ode s njima do stana jednog od njih i da zajedno spavaju tamo - priča izvor Kurira.Kako je odbijala, na silu su je odvukli u Stevanov stan. Zbog alkohola koji je popila nije imala snage da im se odupre.- U stanu su se satima iživljavali nad njom. Nakon toga su zaspali. Devojka je to iskoristila, nekako uspela da izađe iz stana i ode u stanicu policije i obojicu prijavi - dodaje naš sagovornik.Inspektorima je ispričala da je bila kao omamljena i da nije imala snage da se odbrani.- Oni su mi drugari... Nisam od njih očekivala da će uraditi nešto takvo. Smatrala sam da me poštuju - rekla je devojka policajcima.Bila omamljenaNakon ginekološkog pregleda utvrđeno je da ona na telu nema povreda. Međutim, kako kažu u istrazi, to ne znači da nije silovana.- Bila je omamljena alkoholom, a proverićemo da li su joj u piće sipali nešto što je uticalo da nema snage da se odbrani - kaže naš izvor.

Određen im pritvor do mesec danaNemanja Š. i Stevan S. nakon saslušanja su privedeni istražnom sudiji na saslušanje.- Sudija im je odredio do 30 dana pritvora i pokrenuo istragu zbog silovanja - kažu u istrazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track