UŽASNUTI BRAT: Nisam znao kako majci da kažem da je Fedor mrtav!

Filip Čolović izjavio za Kurir

UŽASNUTI BRAT: Nisam znao kako majci da kažem da je Fedor mrtav!

Crna Hronika -
Zašto su se iživljavali nad Fekom, koji je ležao bez svesti, pita se Filip Čolović, brat ubijenog Fedora Frimermana

BEOGRAD - Pokušavaju da nađu razlog za Fedorovu smrt!- Fedor je bio dečko koga bi svaka devojka mogla poželeti, a ja sam imala tu sreću da je bio moj... Nije bio problematičan i nije voleo da često izlazi na splavove. Više je voleo da vreme provodi s društvom iz kraja u sportskom centru Olimp. Oni koji su mi ga oduzeli i koji su sve nas koji smo ga voleli zavili u crno moraju biti najstrože kažnjeni!Omiljen u društvuOvo je juče za Kurir rekla Milica Dimitrijević, devojka Fedora Frimermana Feke (30), koga je u četvrtak ujutro ispred splava „Saund“ nasmrt pretuklo obezbeđenje splava slomivši mu kičmu. Fedor je nastradao dok je pokušavao da odbrani druga Milana M. (39), koji se „zakačio“ sa obezbeđenjem. Milica kaže za Kurir da je s Fedorom bila u vezi pet godina i da je on bio omiljen u društvu.- Plenio je dobrotom i harizmom. Imao je savršen smisao za humor, na koji niko nije ostajao ravnodušan. Njegova najveća ljubav je bila košarka, bio je vrhunski talenat. Imao je sportsko srce - rekla je Milica ne krijući tugu.I Fedorov brat Filip Čolović ne može da shvati zašto je Fedor brutalno ubijen.- Već dva dana tražim razlog i odgovor na pitanje zašto je ubijen, ali odgovor ne postoji. Ne razumem kako su ti momci iz obezbeđenja mogli da se iživljavaju nad čovekom koji je posle prvog udarca pao na travu i više nije ustao... Izgleda da su želeli da se ižive - priča Filip i jedva zadržava suze.On kaže da nije želeo da poveruje da mu je brat mrtav.- Pokazali su mi njegove ključeve od kola i mobilni telefon, ali ja sam se nadao da nije reč o Fedoru. Kad sam otišao na prepoznavanje, rekli su mi da bi bilo bolje da ga ne vidim, ali ja sam morao da se pozdravim s njim - priča Filip.Majci najtežeOn dodaje da ne zna kako će majka Ljubica preživeti gubitak sina.- Majka je bila na odmoru u Crnoj Gori kad se desila tragedija. Nisam smeo odmah da joj kažem da je Fedor mrtav jer je veoma bolesna. Međutim, predosećala je da se desilo nešto loše. Ogorčena je i na društvo i na državu zbog ove tragedije. Nadam se da se ovakva tragedija više nikada nikome neće desiti - kaže Filip.On dodaje da je Fedor bio veliki zaljubljenik u košarku i bio je pomoćni trener u KK Radnički.- Imao je diplomu sportskog menadžera, a posle završenih studija upisao je master na Akademiji umetnosti. Nažalost, bezuspešno je pokušavao da se zaposli, pa je zato s devojkom Milicom planirao da ode u Australiju, da tamo žive i rade - kaže brat Filip.

Bili pet godina zajedno... Fedor Frimerman i Milica Dimitrijević
Bili pet godina zajedno... Fedor Frimerman i Milica Dimitrijević

U klubu nije bilo incidenataRukovodstvo kluba „Saund“ saopštilo je juče da saoseća s porodicom i prijateljima nastradalog Fedora, ali i da razmirice nisu započele u „Saundu“.- To se sve može videti na video-snimku, koji je kao dokazni materijal predat policiji - piše u saopštenju.Više od stotinu Fedorovih prijatelja okupilo se sinoć ispred „Saunda“, gde su zapalili sveće i položili cveće.

Jedan od batinaša poznat policiji odranijeBeogradska policija saopštila je juče da su, zbog sumnje da su umešani u kobnu tuču, uhapšeni Denis P. (39), Negomir U. (25) i Dejan M. (39). Kako Kurir saznaje, Dejan M. je policiji odranije poznat po nasilničkom ponašanju.- Dejan M. je više puta učestvovao u raznim tučama i prebijanjima u Zemunu. Bilo je slučajeva da je šamarao prolaznike na ulici, često i bespomoćnu decu, ali nikada zbog toga nije odgovarao. Da je u zatvor zbog tih tuča, možda bi Fedor sada bio živ - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track