KEBA PRIZNAO: Ja sam iskorišćen, upotrebljen i zloupotrebljen od strane psihopate!

Priča o pink mjuzik festivalu

KEBA PRIZNAO: Ja sam iskorišćen, upotrebljen i zloupotrebljen od strane psihopate!

Stars -
Pevač je pričao o svom vanbračnom detetu i o tome kako ga je ta žena zloupotrebila

Ognjen Amidžić je, kao i svakog utorka u studiju imao sjajne goste.

On je ovoga puta pozvao veoma akutelne javne ličnosti: Kebu, Milana Stankovića, Anabelu Atijas i Marinu Visković.

Oni će pričati o aktuelnim temama, kao i o Pink mjuzik festivalu koji je pred nama i šta očekuju od njega.

Tok emisije gledajte ovde.

00.05 Keba je branio svoju decu Tašu i Igora. "Taša studira u Americi, u Los Anđelesu već 4 godine. Završila je Berkli, i sad piše filmsku muziku", rekao je Keba.

"Nemam strah od pričanja o svom vanbračnom detetu. Ja sigurno nisam jedini čovek u svetu kome se to dogodilo. Ta osoba godinama pokušava da napravi jednu ljubav, romansu, a to nikada nije postojalo. Novčani okajani moj greh je 130.000 evra. DNK nikad nije urađen, sem prve provere gde sam ja bio sam. Nisam 4 puta išao na DNK, da bih na poslednjem ročištu donesena odluka. Ja izvršavam svoje obaveze. U mojim grudima postoji samo jedna porodica koja je napravljena iz ljubavi pre 30 godina. Ja sam iskorišćen, upotrebljen i zloupotrebljen. Ja sam uvek svoj", rekao je Keba.

Njegova supruga Olja je odlučila da mu oprosti.

23.36 Marina Visković je priznala da je izvadila silikone iz usana. "BIla sam preterala i sada propagiram prirodan izgled", rekla je pevačica.

Milan je rekao da su on i Rada u prijateljskim odnosima i da žele sreću jedno drugome.

23.27 Keba je pokazao svoja dva ogledala koje ima, a Ognjen mu je pustio klip iz filma "Ko to tamo peva", gde je Kebina glava na ramenima Roma harmonikaša. A Keba je onda otpevao "Mi smo Cigaini, najbolji smo najbolji".

23.15 Milan je objasnio svoj odnos prema društvenim mrežama. Njena nervira loše interpretiranje medija u odnosu na njegove "misli" koje piše na Fejsbuku i Tviteru.

Milan je predstavio svoju novu pesmu koju će izvesti na Pinkovom Mjuzik festivalu.

22.42 Ognjen je pitao Kebu da li je on romskog porekla. "Uvek sam na to gledao simpatično. Dovešću familiju i užu i širu da dokažem da nisam Rom. Niko u mojoj porodici mi nije pričao da imam romske krvi", rekao je Keba.

22.39 Milan Stanković pričao je o svojoj turneji po Americi. "Kupio sam kola od američke turneje, tako da mediji što pišu da sam dekintirao, nije tačno. Čak sam kupio i garderobu za festival", rekao je Milan.

22.21 Ognjen je prvo ugostio Kebu u studiju. Keba je izjavio zahvalnost Ognjenu na pozivu u emisiju.

"Bilo je nekih zamena identiteta u poslednje vreme. Jedan period je nastala agonija... Razmislite o tim dojavama", rekao je Keba povodom natpisa o drogama.

On je pozdravio i Mileta Kitića koji je isto bio u novinama prozivan da koristi drogu. "Poznajem bar 20 ljudi koji liče na mene.. Poznajem i ljude koje zovu Keba...", pričao je Keba.

http://www.youtube.com/watch?v=JCN7BCPZ_7M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja