CECA: Moja deca su doživela mnogo neprijatnih situacija zbog mene, to nije fer!

U emisiji pričala o privatnom životu i karijeri

CECA: Moja deca su doživela mnogo neprijatnih situacija zbog mene, to nije fer!

Stars -
Žao mi je što nemaju neko normalno detinjstvo, zbog mene su doživeli neprijatno iskustvo, mislim da to nije fer, rekla je Ceca

Pevačica Setlana Ceca Ražnatović u emisiji kod Ognjena Amidžića pričala je o svom privatnom životu, kao i o svojoj karijeri.

Ceca je u emisiji "Amidži šou" otkrila da je osetila da će njena karijera biti velika kada je promenila saradnike.

"Osetila sam da će moja karijera biti bolja kada sam promenila saradnike, odnosno počela da radim sa Milijem i Marinom. Marina je moj saradnik do kraja života, ona je meni stvorila novi identitet na estradi. Dobro je što Mili i Marina nisu sujetni, ono što čuju da je za mene, to će biti na mom novom albumu", rekla je Ceca.

Ona je dodala da su njena deca mnogo ispaštala zbog prirodne njenog posla.

"Reagujem kada se piše o mojoj deci, jer oni nisu javne ličnosti i nema potrebe da budu u medijima. Oni su samo deca, ali ja to jednostavno ne mogu da sprečim", kaže i dodaje da je nedavni skandal sa Veljkom predimenzioniran. "Žao mi je što nemaju neko normalno detinjstvo, zbog mene su doživeli neprijatno iskustvo, mislim da to nije fer", kaže Ceca

Tok emisije

23.32 - Ceca je otkrila kako ju je Arkan zaprosio.

"To se desilo u kući, bila mi je tu i majka, bilo je jako romantično i nikako više da mi se desi, zamisli", požalila se Ceca.

23.29 - Ceca kaže da bi samoj sebi otpevala pesmu "Ime i prezime", a zatim "Poziv". "Volim pesmu Ime i prezime", rekla je Ceca.

"Imam odlične fanove, uvek su bili uz mene, ogromna pdrška, ogromna ljubav, neverovatno. Oni su napravili pesmu podrške za mene", kaže pevačica i dodaje da se ni na jednom koncertu iako je bilo mnogo ljudi, nije bilo incidenata i da se ništa loše nije desilo. "Ni jedan incident, da se nešto desilo ja bih se osećala jako loše".

23.14 - Ceca je komentarisala svoj snimak sa Ušća: "Osećaj je neverovatan, došlo mi je da zagrlim sve te ljude i izljubim što su došli". Ona je dodala da joj se dešavalo da zaboravi tekst i da falšira, ali da je publika uvek znala da nastavi.

"Osetila sam da će moja karijera biti bolja kada sam promenila saradnike, odnosno počela da radim sa Milijem i Marinom. Marina je moj saradnik do kraja života, ona je meni stvorila novi identitet na estradi. Dobro je što Mili i Marina nisu sujetni, ono što čuju da je za mene, to će biti na mom novom albumu", kaže Ceca.

23.07 - Ceca kaže da je mnogo filmova gledala, ali da je najviše uživala u filmu "Vuk a Vol Strita". "Žao mi je što nije dobio Oskara, mnogo sam se smejala".

"Moj posao ne zahteva neku svakodnevnu aktivnost, ali kad imam neka snimanja, spremanja kreću još u 12, da bih bila u 21h spremna, dolaze frizeri, šminkeri, stilisti...", objašnjava Ceca svoj radni dan. Ona kaže i da ne voli društvene mreže i da nije zavisnik.

22.39 - Ceca kaže da ne razgovara sa decom već sa hormonima, misleći na decu.

"Menjaju raspoloženje, ne znaju šta će da upišu, mene pitaju, ne znam kako ja mogu to da im kažem", požalila se Ceca.

22.34 - Na pitanje što su je mediji povezivali sa Milom Đukanovićem, Ceca kaže:

"Ne znam šta da kaže, pročitala sam čak i da nisam u dobrim odnosima sa Sekom, ja sam u odličnim odnosima sa Sekom", keže Ceca i nastavlja o svojoj deci.

"Reagujem kada se piše o mojoj deci, jer oni nisu javne ličnosti i nema potrebe da budu u medijima. Oni su samo deca, ali ja to jednostavno ne mogu da sprečim", kaže i dodaje da je nedavni skandal sa Veljkom predimenzioniran.

"Žao mi je što nemaju neko normalno detinjstvo, zbog mene su doživeli neprijatno iskustvo, mislim da to nije fer", kaže Ceca.

Ognjen je pohvalio Cecu kako je vaspitala decu.

"Oni nose veliko breme, oni nisu birali roditelje, ja sam birala da se bavim javnim poslom, oni nisu", kaže Ceca.

22.32 - Ceca kaže da je slučaj oko Tamburica festa prijavila policiji. "Ja ne volim mnogo da galamim preko medija, ja sam slučaj prijavila policiji i oni se time bave. Ko voli moje pesme, on će doće, ko ne voli, neće..."

22.27 - "Ja ne izbacujem često albume, na dve godine, mnogo radimo na muzici, tekstovima, modifikujemo, ispravljamo... Mora mnogo da se radi, nama nije u cilju da ima mnogo albuma, nego da bude kvalitetno", rekla je Ceca i dodala na pitanje da njena i Lukasova pesma podseća na pesmu MArije Šerifović: "Ja nisam čula Marijinu pesmu, a i ne znam kad je nastala, ali kako kaže Brega, bolje da liči na nešto nego ni na šta".

22.23 - Ceca kaže da je oborila sopstveni rekord na Ušću.

"Sve moguće emocije su u čoveku kad izađe pred 150.000 ljudi. Da zaplače, da poleti, da se smeje, ali ja sam rekla sebi da neću zaplakati", kaže Ceca

22.18 - Ceca kaže da se dvoumila oko pesme "Turbulentno" i "Vidimo se daso".

"Moja decu su mi rekla, nisi valjda luda to da izbaciš, to će biti hit", kaže Ceca.

Pevačica kaže da kada je zovu da radi privatna veselja, da je to znak da te ljudi vole. Ona je u subotu nastupala u Mariboru u Sloveniji, a ona kaže da je bilo divno, jer je tamošnja publika voli, kao i ona njih.

"San svakog pevača je da joj publika pesme peva horski, moj se ostvario", kaže pevačica.

22.16 - Ceca nije bila godinu dana kod Ognjena.

http://www.youtube.com/watch?v=_rb2AJMbTIE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track