ŽURKA NA BALKONU: Beograd se poklonio srebrnim rukometašicama

Slavlje

ŽURKA NA BALKONU: Beograd se poklonio srebrnim rukometašicama

Ostali sportovi -
Vicešampionke sveta pojavile se pred nekoliko hiljada navijača

Članice ženske rukometne reprezentacije Srbije priredile au žurku sa Balkona Skupštine grada Beograda za nekoliko hiljada navijača, koji su ih i po hladnom vremenu pozdravili.

"Dobro veče moja Srbijo! Ovo je ostvarenje snova. Sa deset godina sam bila među vama i čekala sportiste, a sada sam ovde. Svaki sportista sanja medalju. Jako sam ponosna i čestitam svima", rekla je obraćajući se prisutnima kapiten Andrea Lekić, pošto su Anđelija Milenković i Ivona Ramosek iz hora "Čarolija" otpevale himnu Srbije.

Selektor Saša Bošković je kazao:

"Ja sam spremio govor. Hvala vsam što bodrite i pazite ove divne devojke. Hvala što ste bili uz nas i što volite i bodrite Srbiju. Imamo zlatne devojke, supruge i majke. Srbija. Prošle godine četvrti, sada drugi, a u Riju sa Brazilom u finalu!", rekao je selektor Saša Bošković.

Katarina Tomašević je istakla:

"Ja sam sigurna da ste svi bili u Areni i bodrili nas do srebra, hajde da sada zajedno uradimo ritual, koji ponavljamo pred svaku utakmicu", rekla je Katarina Tomašević i počela da proziva jednu po jednu igračicu, posle čega su sve zajedno zapevale hit Dare Bubamare: "Svi su tu kao nekada!"!

Dragana Cvijić je kazala:

"Ovo je i vaše. Ovo je predivno i okupićemo se ovde još mnogo puta", rekla je Dragana i zapevala Cecinu pesmu"Nevaljala"

Sanja Damnjanović je istakla:

"Da nije bilo publike i cele Srbije koju smo probudili ne bio bilo ni medalje, koja sija kao zlato. Ima vremena, videćemo se još koji put", rekla je Sanja.

Žurka je završena pesmama "Čke Beogradske" i "Ova noć".

http://www.youtube.com/watch?v=arK-yUQBuqk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track