FARMA 101. DAN IZBEGAO DA BUDE SLUGA: Vajs lažirao povredu leđa?!

Optužili ga

FARMA 101. DAN IZBEGAO DA BUDE SLUGA: Vajs lažirao povredu leđa?!

Stars -
Denser je nakratko napustio imanje zbog povrede leđa, a farmeri su ga optužili da je sve isfolirao zbog izbora sluga jer nije u dobrim odnosima sa Kaćom

Danimir Vajs je nakratko u utorak napustio imanje zbog bolova u leđima, a farmeri su odmah komentarisali da se isfolirao kako bi izbegao da bude sluga.

Ognjen Amidžić u u utorkak je došao na imanje zbog izbora slugu i obavestio faremre da je Vajs imao povredu leđa, te je privremeno napustio imanje kako bi mu se ukazala pomoć.

"Vajs je imao povredu leđa i trenutno nije tu. Uskoro bi trebalo da stigne na imanje i pridruži se ostalim farmerima", objasnio je kratko Ognjen Amidžić.

Ipak, farmeri nisu bili zadovoljni takvim objašnjenjem. Kaća, Suzana i Ivan su pričali sa Edinom i Jelenom Jovanović o Vajsu, pa je bivšio odbojkaš kazao kako je denser i ranije imao problema sa nekim pršljenom.

"Da li možeš da kažeš šta se zapravo desilo Vajsu", pitao je Ivan Edina Škorića, a onda i dodao: "Koji je danas dan?! Onda su Kaća i Suzana ukapirale na šta Ivan Marinković misli, a to je da Vajs lažira bolove kako bi izbegao da bude sluga, a s obzirom da nije u dobrim odnosima sa aktuelnom gazdaricom Katarinom Grujić, crv sumnje je još više počeo da rovari.

"Na to da Vajs lažira bolove, da ne bi bio sluga, mogu samo da kažem - strašno", rekao je Edin. Naposletku, kada se denser vratio na imanje, te načuo šta se o njemu priča, kratko je prokomentarisao: "Nema veze, volim ja kad se priča o meni. Ali, imam dokaz, jer sam dobio sedam inekcija! Toliko o tome!"

OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track