UŽIVO FARMA 105. DAN VESNA RIVAS: Vajs, ti si zaljubljen u Simonidu

Analizirala densera

UŽIVO FARMA 105. DAN VESNA RIVAS: Vajs, ti si zaljubljen u Simonidu

Stars -
Vesna se uplela u analizu odnosa Simonide i Vajsa, i pošto je čula uobičajene uvrede densera na račun Jutjub senzacije, nije mogla da ostane po strani, već je morala da saspe par rečenica Vajsu u lice

Vesna Rivas poznata je po tome da je bez dlake na jeziku, a njeno boravak na Farmi već je uzburkao pojedine odnose i farmere. Pošto je Edinu Škoriću i Jeleni Jovanović rekla da su "jeftina kopija Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića", a pevačica "hladna kao led", barem koliko je ona uspela da je skenira do sada, Vesna Rivas nije ostala dužna ni Vajsu.

Vesna se uplela u analizu odnosa Simonide i Vajsa, i pošto je čula uobičajene uvrede densera na račun Jutjub senzacije, nije mogla da ostane po strani, već je morala da saspe par rečenica Vajsu u lice.

"Vređaš ženu, a sija ti iz očiju da si zaljubljen u nju, u letu svr...aš kad vidiš Simonidu", rekla je Vesna, pa nastavila da osipa paljbu po denseru. "Ti si bre probušeni ku..on! Ti si najobičnija pi....ca", nije se ustručavala Vesna Rivas, i dodala da su joj svi govorili za Vajsa "da je kreten", ali ona nije htela da ima predrasude pre nego što ga upozna.

S druge strane, Vajs je Rivasovoj uzvraćao konstatacijom kako se isuviše trudi da uđe i u Farmu 6.

OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track