UŽIVO FARMA 109. DAN ZORICA VAJSU: Zavrni rukave da ti vidimo ožiljke!
Foto: Printskrin

Žestoka svađa

UŽIVO FARMA 109. DAN ZORICA VAJSU: Zavrni rukave da ti vidimo ožiljke!

Stars -
Markovićeva je densera nazvala manipulatorom i lažovom i od njega zatražila da pokaže ožiljke, aludirajući da je narkoman

Zorica Marković i Danimir Vajs posvađali su se tokom suđenja koje je organizovala zadruga, a folkerka je rekla da da želi da joj denser zavrne rukace da bi mogla da vidi ožiljke. Optuženi tokom suđenja je bio Vajs, a Zorica ga je tužila jer je pokušao da je posvađa sa Katarinom Grujić, kada je Kaći iza WC govorio da se kloni Zorice Marković jer o njoj nije čuo ništa dobro. Spominjao se i Vukotić koji je bio sa Kaćom u trenutku kada ju je Vajs savetovao, pa se i on nekoliko puta ubacio.

Zbog njegovog prekidanja, kao i "uskakanja" ostalih farmera suđenje se odužilo i niko nije mogao da dođe do reči, Zorica je Vajsa nazvala manipulatorom i lažovom, a čak i kada je suđenje završeno nastavili su da se raspravljaju.

"Zavrni rukave da ti vidim ožiljke!", rekla je folkerka ukazujući na to da je denser nekada bio narkoman.On se pozivao na Šekija Turkovića i Šerifa Konjevića koji su mu ispričali da je Zorica pokvarena i govorili mu da se udalji od nje, a sudija Jelena Jovanović nije uspela ništa da uradi kako bi sprečila sukob.

OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

http://www.youtube.com/watch?v=oMscuw-ziJ0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja