FARMA 21. DAN Marko: Sara ode sa prvim koji joj namigne!

Nervira ga

FARMA 21. DAN Marko: Sara ode sa prvim koji joj namigne!

Stars -
Kako me nervira ova Sara, priča tu nešto o dečku a ovde se balavi sa Ivanom deset dana. Čuo sam da se muvala i sa Markom Vanilom, a onda dođe onaj mali Aki, namigne joj i ona ode sa njim, rekao je marko Kaći

Rediteljka Jelena Golubović priznala je da ne može dugo bez seksa, pa su Zorica Marković i Šeki Turković pokušali da joj pomognu te da nađu rešenje gde bi na Farmi mogla da bude intimna sa Čupom.

Naime, Golubovićeva je rekla da ona može da izdrži mesec dana bez seksa, a posle toga je kritično.

"Svi se svađaju, kao zbog šećera, ali u stvari svima nedostaje seks.", zaključila je Jelena

Jelena je ispričala da joj je Mica Trofrtaljka, dok je još bila na imanju, ponudla svoju sobu kako bi bila intimna sa Čupom, ali da ona tada nije želela. Šeki joj je predložio da mogu da idu iza sena, što je Jelena odbila rekavši da tamo ima kamera, a Zorica je rekla da nema kamera iza sena.

"Ja ću da dežuram sa jedne strane, Zorica sa druge", bio je kreativan Šeki.

"Ja bih volela da na Farmi ne dođe do seksa. Ako ostanem duže od mesec dana, volela bih da mi neko kaže gde nema kamera", rekla je Jelena. Čupo je rekao da ne zna koliko će ostati dugo na Farmi i da su velike šanse za seks.

13.50 - Marko Vukotić pričao je u dvorištu sa Katarinom Grujić o Sari Trajanović

"Kako me nervira ova Sara, priča tu nešto o dečku a ovde se balavi sa Ivanom deset dana. Čuo sam da se muvala i sa Markom Vanilom, a onda dođe onaj mali Aki, namigne joj i ona ode sa njim. Ne mogu da verujem, i još na sve to svađa se sa starijima", rekao je Marko Vukota.

Kaće je rekla da je nervira njeno drsko ponašanje i foliranje.

"Ja nikog ne ogovaram, nju sam uzeo dva tri puta zbog Ivana, jer vidim da mu je teško. Ja sam joj rekao da beži od nje", nastavio je Vukota.

Kaća kaže da joj smeta što se za Borisa priča da je gej, a Marko je rekao da je to zato što je maneken.

13.01 - Sara i Ivan Marinković ponovo su u svađi.

Naime, oni su kratko razgovarali, Ivan je poručio Sari da samo nastavi da tera po svom, dok je ona njega pitala šta je hteo sinoć da joj kaže. Ivan je ustao i otišao, a Sara je poručila:

"Ok, nemoj više da mi se obraćaš onda".

Ivan se opet vratio i rekao: "Najviše mi znače pogledi i sve što si uradila dok sam bio u areni, to ću pamtiti do kraja života".

Sara je zaključila da je najbolje da on ne priča sa njom, a ni ona sa njim. "Jel ti shvataš šta si sinoć uradio", pitala je Sara. Ivan je povukao da je poljubi: "Dođi da te poljubim još jedno i idem", rekao je Ivan, međutim Sara mu nije dozvolila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track