TAJNO PISMO: Pogledajte Čupo otkrio Jeleni informacije iz sveta!

Prekršio pravila

TAJNO PISMO: Pogledajte Čupo otkrio Jeleni informacije iz sveta!

Stars -
Verenicu su, pošto je pevač ponovo ušao na imanje, otištli iza sena, gde je Čupo krišom izvadio papirić, što je striktno zabranjeno po pravilima rijalitija, i dao ga Jeleni

Prekršili pravila.Čupo Kalač, koji se u baražu vratio na Farmu i zaprosio Jelenu Golubović, krišom je dao Jeleni papirić a potom ga sakrio u džep!

Verenicu su, pošto je pevač ponovo ušao na imanje, otišli iza sena, gde je Čupo krišom izvadio papirić, što je striktno zabranjeno po pravilima rijalitija, i dao ga Jeleni, koja je bila prijatno iznenađena informacijama koje je pročitala. Dok je Jelena čitala pismo, Čupo je pevao, ali se ipak čulo šuškanje papirića. Potom je Čupa uzeo papirić i stavio ga u džep, a njih dvoje su nastavili priču o Jeleninoj povredi kičme, koju je zadobila kada joj je Ivan izmakao stolicu u subotu na svadbi.

Po pravilima zadruge, striktno je zabranjeno odavanje informacija iz spoljnog sveta. Čak je Jelena opomenula farmere kada su počeli da ispituju Čupa, ali je pevač otkrio da se fudbalska reprezentacija Bosne plasirala na Svetsko prvenstvo u Brazili. "Bosna, Jelena i ja idemo u Brazil", pokušao je da se izvuče Čupo. "Nemojte ga ništa pitati da vam priča šta se dešava napolje", viknula je Jelena na farmere kada su počeli da ga ispituju šta je uradila reprezentacija Srbije u kvalifikacijama.

http://www.youtube.com/watch?v=Du0RkqtQwao#t=40

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track