SIMONIDIN MUŽ: Moja žena je najinteligentinija na imanju!

Ponosan na ženu

SIMONIDIN MUŽ: Moja žena je najinteligentinija na imanju!

Stars -
Osim što je obrazovana, jer je skoro pri kraju filološkog fakulta, ona je izuzetno elokventna i govori nekoliko jezika. Na njenoj priči bi mogli da joj pozavide i pravi voditelji koji se busaju po farmi, hvaleći se da su odlični u svom poslu, izjavio je Aleksandar Ačević

Dok se Simonida Ačević već tri meseca nalazi u ulozi VIP farmerke, njen suprug Aleksandar rešio je da po prvi put za medije progovori o svojoj ženi.Iako je Simonida na imaju u Lisoviću uvek okružena muškarcima, a sa mnogima se čak i seksualno eksplicitno šali, njen suprug Aleksandar joj to ne uzima za zlo, jer je svestan da je sve to šou biznis.

"Moja Simonida se odlično nosi sa svim situacijama na Farmi. Iako neki od njih misle da je ona na nižem intelektualnom nivou od njih, grdno se varaju. Osim što je obrazovana, jer je skoro pri kraju filološkog fakulta, ona je izuzetno elokventna i govori nekoliko jezika. Na njenoj priči bi mogli da joj pozavide i pravi voditelji koji se busaju po farmi, hvaleći se da su odlični u svom poslu", izjavio je Aleksandar Ačević.

Aleksandar je takođe kazao da je Simonida u početku mnogo nedostajala njihovom sinu Petru. "Ponekad pred spavanje moj sin Petar i ja gledamo Simonidu i tako se uspavamo, a on je, kao i svako dete, radostan kada vidi mamu na malom ekranu. U početku mu je nedostajala, ali sada se navikao, uostalom, mi Aćevići smo čvrsti i ne predajemo se tako lak", rekao je.

"Inače, mnogi su me pitali kako se ne nerviram kada Simonidu vređaju i zašto nisam ljubomoran. Pravo da vam kažem, nju je Mića najviše vređao, ali ona je mentalno jaka i ubeđen sam da je njegove opaske nisu doticale. Znala je i ona nekoliko puta da mu očita bukvicu, tako da je i vulgarni Mića ostajao bez teksta. Simonidina prednost je u tome što je rijaliti shvatila na pravi način, a to je da je to šou biznis i da se tako treba i ponašati", kaže Simonidin suprug i dodaje da joj ne zamera ni na čemu što je uradila.

"Što se tiče njenog navodnog zavođenja, to je deo igre i uloge u kojoj se ona odlično snalazi. Pre ulaska na farmu mi smo ragovarali o svemu, a naročito o ponašanju na imanju, znamo da je to program koji se snima 24 časa i da postoje nepredviđene situacije. Ona je vesela, zanimljiva, raspevana, a zna i te kako da podvikne i odgovori kada shvati da je neko preterao. Nije zla i u tome i jeste njena veličina. Koliko puta sam čuo od prijatelja i komšija da je drugi farmeri ogovaraju, kinje, a da ona to sve okreće na šalu, eto, takva je moja Simonida, sve shvata i prima sa osmehom", iskren je bio Aleksandar Ačević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track