Džidža napustila imanje!

Farma 5

Džidža napustila imanje!

Stars -
Džidža je dobila najmanji broj glasova publike i napustila imanje

Aleksandra Džiža Stojković sa najmanjim brojem glasova publike napustila je večeras imanje.

Naime, u duelu nije niko pobedio, jer ni Tuta ni Džidža nisu učili i nisu dali nijedan tačan odgovor, pa samim tim im ni glasovi nisu duplirani.

Tuta je dobio najviše štapića farmera, dok je Džidža dobila najmanji broj glasova publike.

"Nisam iznenađen. Znam da je Ceca dobar čovek i bilo bi čudno da je drugačije, ovo je sasvim očekivano. Nije da mi se ide kući baš, ali i mogao bih. Imam mnogo stvari koje treba da obavim, postoje neki projekti i poslovi koje smo započeli ovde, ali znate šta se desilo. Imam dosta posla i zbog toga ne bi bilo loše da izađem. Neću učiti ništa, pa da vidim koliko ću glasova dobiti", rekao je Japa.

Podsetimo, Suzana Perović, ovonedeljna gazdarica, za ženskog slugu izabrala je Mis Svetlanu, a za muškog Japu, jer je očekivala da će se Svetlana dobro snaći na pijaci, dok je za Japa rekla da je zanimljiv i da je sigurna da se neće ljutiti.

22.54 - Novi farmer, Žarko Berber je stigao na imanje

Njegov tajni zadatak je da širi dezinformacije.

22.45 - Jeleni Golubović je nestala čokolada, a farmeri tvrde da ju je sakrio Vajs

"Ja ne verujem u to, jer je on dobar čovek", rekla je Jelena i dodala da ne može da veruje da joj je Vajs sakrio čokoladu.

22.26 - Džidža je napustila imanje.

Ona je imala 46 odsto glasova publike, dok je Tuta imao 54 odsto.

22.16 - Duelisti su u areni, glasanje je završeno.

Džidža kaže da nije učila. Tuta kaže da mu je današnji dan bio jedan od lepših. Džidža i Tuta nisu dali nijedan tačan odgovor, odnosno, nisu ni pokušali da odgovore, pa ima tako glasovi neće biti duplirani.

22.13 - Tutina podrška u studiju je Darko Maksimović, rođak.

"Mislim da nije imao dovoljno vremena da se pokaže kakav je. Nije isti na farmi i privatno", rekao je i dodao da ko želi da upozna pravog Tuto glasa za njega.

22.03 - Džidžu predstavlja u studiju njen otac Dragan Stojković Bosanac.

"Dok sam je gledao, bilo mi je lagodno. Ona je dobro dete, dobro se uklopila. Samo sam pratio pregled, jer kad krene uživo, pa krenu reklame, ja zaspim i porpustim sve", rekao je Bosanac i dodao da je Džidža njegova mezimica.

"Mislim da sam autoritet, a voleo bih da sam manje, da bi se sama borila za život", rekao je.

"On kaže da je delimično istinito ono što se pisalo o njemu i Mikiju. Sam Miki je demantovao to što se desilo među njima, on je rekao da je gleda kao sestru", rekao je Džidžin tata.

"Nije moja Džidža ugoba, zašto ne bi izazvala emocije kod nekog muškarca", rekao je i dodao da ona nije ušla na farmu da bi našla zeta "Ona prvo treba da nađe dečka, pa onda zeta, jer da je drugačije i ja tu ne bih znao da reagujem".

"Njen momak, budući zet, je njen izbor. Momak se mora dobro pokazati da ne bi bio i rukama i nogama izbačen"; rekao je i dodao da bi za blagoslov Miki morao da se malo više potrudi da odvede njegovu mezimicu.

On kaže da mu je drago što Mića ima dobar odnos prema Džidži i zahvalio mu se na tome. "Voleo bih da izađe, ali mislim da će ostati", rekao je.

21.53 - Ognje je sa Jelenom Golubović, i za nju ima tajni zadatak.

Ona treba do srede da se izbori da čisti svinjac. "Ali ja ne znam da čistim svinjac", rekla je rediteljka.

"Nema veze, treba da se izboriš za to", rekao je Ognjen, a Jelena je rekla da hoće i da se nada da će joj neko pomoći i naučiti je da čisti.

21.46 - Ognjen je sa Suzanom Perović.

"Prijalo mi je gazdovanje iz jednog razloga, a to je zato što su me ispoštovali i svi su radili. Ponosna sam što su svi radili", rekla je gazdarica i dodala da je nemoguće da za sedam dana ne dođe do trzavica i jedino loše iskustvo joj je pravljenje himne.

Ona bi za svoje gazdovanje dala ocenu 10 plus.

Ona ima u svojoj kući šećer, a Ognjen kaže da ona pravi štek, međutim ona kaže da će dati šećer kad nestane, jer se farmeri oko toga non-stop svađaju.

21.40 - Ognjen je sa Vajsom.

Njega su farmeri izglasali da je najveća štekara, on kaže da pošto su ga izglasali neće imati šta da jedu i piju. zadruga ima i za Vajsa tajni zadatak. On treba da pronađe pravu štekaru do srede.

21.33 - Na Farmu ulazi Žarko Berber

On na Farmu ulazi kao putnik namernik, Zadruga će odlučiti koliko će ostati, za njega se ne može glasati, a Žarko će takođe dobiti tajni zadatak.

On je voditelj i pevač. Kaže da je ljubav sređena kod njega i kad bi se ponovo ženio, oženio bi svoju ženu opet.

"Nikog ne poznajem od farmera, ne znam ko je unutra", rekao je i dodao da je fer i kad voli nekog voli, kad ne, onda ne može sa njim.

"Mislim da će biti interesantno, ja volim da se družim i da se šalim", rekao je Žarko.

21.31 - Ognjen je sa Romanom

Ognjen ima za pevačicu tajni zadatak. Njen tajni zadatak je da ne pravi hleb do srede. Romana je rekla da ni ne može jer nema brašna, a Ognjen je rekao da će biti brašna ali da ona ne mesi...

21.14 - Ognje je sa Lepim Mićom

Razgovaraju o njegovom odnosu sa Jelenom Golubović.

"Za mene to nije ništa novo, sad su pale sve maske, ona mi je rekla da je ona namerno neke stvari radila na nagovor nekih ljudi. Ja joj opraštam sve što me je psovala i ona je meni oprostila. Rekao sam da se nećemo svađati, ali sad su pale druge maske. Odlaskom Divne ona nema sa kim da se svađa, nas dvoje se takođe više ne svađamo i sad je mirna kao bubica. Ona će tražiti veliku svađu, jer ona tada izbija u prvi plan, ali ja sam svima rekao da joj ne izlaze u susret", rekao je Mića.

"Moje ponašanje je deo igre, nekad nešto namerno uradim da vidim kako će ljudi reagovati, mene život nije mazio", rekao je Mića i dodao da bira prijatelje na Farmi.

"Ja sam čovek koji oprašta i nekog poslati na neko mesto mislim da i nije neka psovka", rekao je pevač i dodao da je bolje izdrati se na nekog nego držati u sebi.

21.07 - Ognjen je sa Markom i Kaćom

Ognjen ima za njih tajni zadatak. Marko kaže da misli da treba da izbace Jelenu Golubović kroz prozor.

"Vidite ove sve cipele na tremu, do srede morate da sakrijete sve cipele", rekao je Ognjen i dodao da je najbolje kad se završi zvanično veče da krenu.

21.03 - Farma je počela.

Aleksandra kaže da večeras ulazi jedan novi farmer. Ona je otkrila da je on pevač i voditelj i da je iz Makedonije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track