FARMA: Marija napustila imanje!

FARMA: Marija napustila imanje!

Stars -
Ćemo je prvi napustio imanje, jer Zadruga nije bila zadovoljna kako je odradio tajni zadatak. Marija Petronijević je dobila najmanje glasova publike

Ćemo je prvi napustio imanje, jer Zadruga nije bila zadovoljna kako je odradio tajni zadatak. Marija Petronijević je dobila najmanje glasova publike

Vesna Rivas i Radojka Bogdanović prvi su duelisti, dok su Marija Petronijević i Filip Mitrović direktno nominovani zbog nepoštovanja pravila Farme.

Vesna i Radojka su noć proveli u izolaciji, dok su Marija i Filip noć proveli u štali.

Vesna je cele nedelje bila sluga zajedno sa Ekremom, a njoj su ukućani dali više štapića. Ona se zahvalila svima koji su joj dali štapić i rekla je da joj je žao što nije postila i što nije sa svojom porodicam. Ali, kako kaže, biće joj draže da bude sama kad već ne može sa svojima. Kaže da voli žene i da voli sve da ih "čačne", pipne da vide kako su. Aki kaže da je Stanija možda njemu bacila neki osmeh.

23.23 - Marija je ušla u studijo.

Ona kaže da ima svoj stav i da se ne uklapa u bljuvotine i psovke i da se to farmerima nije dopalo. Kaže da je izašla jača iz ovog projekta. Ona kaže da nije bilo nesporazuma sa Stanijom i Filipom, jer je ona sve rešila. Ne želi da se bavi njihovim životima.

kaže da je stanje na imanju konfuzno, izgleda da su idealni uslovi , ali se brzo sve promeni. Misli da ima puno taktike i da ljudi nisu iskreni, osim Goce Božinovske koja je jedina iskrena.

23.10 Ognjen razgovara sa Akijem, Milanom Tarotom i Ša.

Oni su sada zaduženi za stoku. Ša kaže da su od šest sati sa stokom i da im ništa ne fali. Svinje su im najzahtevnije i najviše smrde, kako kažu. Omiljene životinje su im telići i magarac. Oni kažu da su zadovoljni, ali umorni. Ša i Aki bi voleli da gazda bude Miki opet, a Tarot misli da treba da bude Radojka.

http://www.youtube.com/watch?v=rIIwPvTlgDk

22.59 - Ćemo kaže da je nemoguće biti Ekremova senka.

On kaže da je to jako teško, da Ekrem malo jede i da je čudno. Misli da neće proći zadatak.

On je komentarisao i Staniju i Filipa. Kaže da misli da se maneken zaljubio i da su malo dosadni jer se non-stop grle i ljube. kaže da Filip ne glumi ljubav, a za Staniju nije siguran.

Za Danijela i Jovanu kaže da se sviđaju jedno drugome i misli da nije zbog rijalitija.

On misli da se Saška svađa na "plejbek" - svašta kaže a ništa ne kaže. On ne može da shvati da je ona prskala vodom farmer.

Njegov favorit je Filip, ali kaže da mora više da je druži sa drugarima.

22.56 - Danijel će dobiti tajni zadatak

Danijel tri dana treba da bude Ekremova senka. Sve što radi Ekrem mora i Danijel.

22.50 - Ognjen je otkrio i Ekremov tajni zadatak.

Ekrem kaže da je trebalo da budi neke farmere. On kaže da je najbolje bilo sa Radojkom. Ona kaže da je ona znala da Ekrem ima tajni zadatak.

Ekrem je čak rekao da ima tajni zadatak, a kaže da je mislio da će ih bolje ubediti. Zadruga nije zadovoljna kako je on to odradio pa neće dobiti nagradu.

Zadruga je ozbiljno opomenula Staniju i Filipa da ne šapuću više, jer će im oduzeti nedeljni honorar.

22.34 - Ćemo ulazi u studijo.

Ćemo je čini se pobrkao, pa je umesto da bude dezinformator bio provakator. Kaže da se malo pogubio na Farmi, nije znao šta treba da radi. Kaže da je čudna situacija sada između Zorice i Vesne Rivas. Aleksandra kaže da je njegova čuvena izjava bila "šta mi teško", ali da nije neki veliki radnik.On kaže da nije mogao da pokvari reputaciju neradnika. Kaže da je širio dezinformacije kaliko je mogao i nije mu jasno kako nisu ukapirali da on ne sme da priča ništa iz spoljnog sveta.

Ćemo je jedini koji se suprotstavio Proki. Kaže da je mislio da mora i sa njim kao sa farmerima. On kaže da su na Farmi odnosi više nego očajni. Kaže da je i on doprineo tome.

22.28 - Radojka dobila najveći broj glasova 34,02%, zatim Vesana sa 33,18%, Filip 17,09% i Marija 15,71% glasova.

http://www.youtube.com/watch?v=Q7QY1hSLhW8

22.24 - Vesna pobedila u kvizu znanja i njoj su duplirani glasovi

22.22 - Počeo kviz znanja!

Za sada se najbolje drži Vesna Rivas koja ima tri poena, ostali farmeri nemaju nijedan.

22.19 - Glasanje je završeno!

Marija nije učila, Filipov brat kaže da misli da je ok naučio, Vesnin prijatelj je rekao da će biti u redu, a Maja kaže da Radojka nije učila.

22.03 - Radojkina podrška je ćerka Maja

Misli da je Radojka dobila najmanje glasova jer se nije svađala i bila je vredna. Kaže da njena mama nema taktiku i da joj mnogo nedostaje. Volela bi da Radojka ostane.

22.01 - Vesnina podrška je Vladan prijatelj

On kaže da je ona dobronamerna, u suštini. Kaže da je Vesna čovek iz naroda i da voli druženje. On očekuje da će Vesna proći jer su Ekremovi glasači prešli na Vesninu stranu.

21.56 - Filipov brat Vladimir je došao da ga podrži

Kaže da je to Filip i da je veoma vredan i vaspitan. Misli da je vredan i odgovoran. kaže da mu najviše prija Marija u poslednje vreme i sa Mikijem.

21.52- Mariju je došla da podrži sestra Sanja.

Ona ne misli da je Marija dosadna i kaže da se glumica nije snašla. Kaže da nije bilo svađe sa Stanijom i Filipom već da je to bila provokacija. Ona bi želela da vidi sestru, odnosno da izađe jer je Marija nekoliko puta rekla da je tužna.

21.45 - Ognjen razgovara sa Saškom

Ona kaže da je jako ružno to što se desilo sa Ša, ali ona je bila napadnuta i morala je da reaguje. Kaže da su se svi urotili protiv nje jer je vide kao konkurenciju. Čula je Filipa i Staniju kako su pričali da će prvo nju srediti. Ša je bio jako vulgaran, kaže, i hteo je da je udari. Saška kaže da joj je prvo pala pod ruku prljava voda, pa ih je zato polila, ali da su bile tegle, kaže, letele bi. Saška kaže da nikog ne dira ali kad je neko napada spremna je i na fizički obračun.

21.39 - Ognjen razgovara sa Mikijem Mećavom

Kaže da mu nije žao što je stavio Ekrema za slugu i ima osećaj da će opet biti sluga. Misli da će on sigurno biti sluga ako Ekrem postane gazda. Kaže da ga svi uglavnom slušaju, a najviše je imao problema sa Ćemom i mlađom ekipom. Kaže da je mlađa ekipa lenja, a najviše Stanija, Filip i Aki.

21.34 - Ognjen razgovara sa Akijem o Staniji i Filipu

On kaže da stvarno ništa nije uradio. Aki kaže da je Stanija primetila da on flertuje sa njom, ali Akiju nije jasno kako. Kaže da se uvek sklanja od njih, jer je to što imaju samo njihova stvar. On je upao tu bezveze. Aki misli da su i Stanija i Filip ljubomorni. On je i dalje dobro sa Filipom.

21.29 - Ognjen razgovara sa Zoricom

Ona kaže da stariji mnogo više rade od mladih. Za Jovanu kaže da radi najviše, ali i Ljuba i Ša. Ona tvrdi da nemaju naviku da rade. Zorica tvrdi da nisu čak ni kreativni. Staniju i Filipa ništa ne zanima i to Zorici nije jasno, jer bi se njoj, kako kaže, raspala kičma od sedenja. Kaže da sudovi ceo dan stoje neoprani, jer niko neće da ih opere, a ona nema snage više.

21.15 - Ćemo misli da je dobro obavio zadatak.

Kaže da ga je Ljuba donekle provalila, naime ona mu je rekla da je "miner".

Ognjen kaže da Zadruga nije zadovoljna kako je obavio zadatak te on napušta Farmu.

http://www.youtube.com/watch?v=Lw6elFb-UtU

21.11 - Farma je počela!

Aleksandra je rekla da postoji mogućnost da dvoje farmera napusti imanje večeras.

Ognjen je otkrio framerima da je Ćemo ušao sa tajnim zadatkom. Niko od farmera nije pogodio koji je njegov tajni zadatak bio. Ćemo je sam otkrio da je zadatak bio da širi dezinformacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track