FARMA IZBACIVANJE: Bebi Dol napustila imanje!

FARMA IZBACIVANJE: Bebi Dol napustila imanje!

Stars -
Pevačica Bebi Dol napustila je imanje u Lisovićima sa najmanjim brojem glasova

Bebi Dol je napustila imanje u Lisovićima.

Ona je imala najmanje glasova publike, odnosno dobila je 13,94 odsto glasova.

Ovonedeljni duelisti bili su Saška Karan, Jovana Nikolić i Bebi Dol i one su dan provele u izolaciji.

Saška je bila izabrana od strane Farmera, Jovana je direktno nominovana zbog sakrivanja bubuce, a Bebi Dol je imala najmanje glasova.

22.38 Rezultati glasanja su sledeći: 64,32 odsto, 21, 74 odsto glasova i 13, 94 odsto glasova. Najmanje procenata glasova, nakon dupliranja je imala Bebi Dol.

22.26 Jovana Nikolić osvojila je 5 tačnih odgovora, Bebi Dol 4, a Saška Karan 2 i to kao kontra poene. Jovani se duplirali poeni.

22.00 Zoran Čumura je došao kao prijatelj Bebi Dol

On je rekao da je Bebi Dol mnogo mirnija nego na prethodnoj Farmi. Misli da se još ni sa kim nije "ukačila" i da se druži sa potpuno drugačijom vrstom ljudi. On kaže da na Farmi nema nikog iz njenog sveta. On bi voleo da je vidi što pre, ali i da ostane što duže i da misli da ima šta da pokaže jer je drugačija i obrazovana.

21.50 Saškin muž je rekao da ona ima dva lica, ali i da mu se dopada Stanija

On kaže da je Saška zaštitila Vesnu za Vaskrs jer nije želela da vređa nijednu veru. Takođe kaže da Saška ume da bude mirna, ali i da bude veoma napadna. On je rekao da postoji klan, kako on kaže, sa "buvljaka" i koji ne bi smeli tako da se ponašaju. Saškin muž rekao da je Stanija vrlo šarmantna i lepa dama. Za njen i Saškin odnos kaže da je STanija za to kriva jer je imala averziju prema Saški.

21.45 Jovanina mama Ceca je u studiju

Jovanina mama Ceca rekla je da joj je potpuno normalno što su ona i Danijel imali seks i da šta god ona odluči, ona će je podržati.

21.15 Ognjen razgovara sa Radojkom

Radojka je rekla da je najgori posao gazde i da koga god kažeš da bude sluga, svi će da se ljute. Ona je rekla da joj Dule mnogo nedostaje, i da bi volela da ostane Jovana u kući jer je iz Niša i jer je vredna i dobra. Ona je dobila zadatak da nauči Ekrema da pravi hleb.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track