NAROD PITA Stanija: Zaradila sam novac na osmehu!

NAROD PITA Stanija: Zaradila sam novac na osmehu!

Stars -
Jedino što sam uradila su grudi. Moje su grude veoma male, trojčica. A guza mi je prava, rekla je starleta

Gost u večerašnjoj emisiji "Farma, narod pita" bili su Danijel Alibabić, Jovana Nikolić, Stanija Dobrojević, Milan Tarot i Filip Mitrović. I večeras su gledaoci imaju priliku da pitaju svoje omiljene farmere sve što su poželeli. Stanija je već gostovala u prvoj emisiji Narod pita, ali je ponovo bila gost na zahtev gledalaca i većina pitanja se upravo odnosila na nju i njenog dečka Filipa.

21.23 Aleksandri je večeras bilo veoma lako jer je pored nje sedeo Tarot koji je emisiju uživo vodio čak 17 sati. "Vodio sam emisiju uživo od 13 sati do 6 ujutro i ušao sam u Ginisovu knjigu rekorda", objasnio je "čarobnjak".

21.18 "Prvo planiramo da se preselimo u Beograd, a potom ćemo negde na odmor na neko egzotično mesto. U Ameriku idem zbog posla, a i Filip će podneti papire i vodim ga sa sobom. I njegova sestra je trenutno u Americi", odgovorila je starleta na pitanje gledaocu da li će ostaviti Filipa kada ode u Ameriku.

21.50 - Stanija Dobrojević je objasnila svima da je čista pred Bogom i narodom i da je novac zaradila na osmehu.

"Radila sam u kazinu u Atlantik Sitiju i radila sam na blek džeku, bacala sam kuglice i bio mi je posao da se smejem i to im je bilo dovoljno da sam postala njihovo zaštitno lice. Pošteno sam zaradila novac na osmehu", objasnila je starleta.

21.35 - "Od nekih prijatelja smo na Farmi napravili neprijatelje i stvarno mi je žao zbog toga, ali život ide dalje. Pokušali smo da našu vezu sačuvamo", obrazložila je starleta.

21.20 - "Miševi ostavite me na miru. Goca me je razočarala zbog toga što je izjavljivala s čim se ja bavi. Ali ako je bila pijana kada je to izjavljivala, ja joj opraštam", odgovorila je starleta ko ju je najviše razočarao, a Danijel se zahvalio folkerki Goci što ih je pozvala na žurku.

http://www.youtube.com/watch?v=Gh6WzQwDZeA

21.10 - "Nisam htela da gostujem u emisiji jer su odnosi zahladneli da ne bi mene gledaoci šutirali, a druge hvale", rekla je starleta, a Danijel je dodao da što se njega tiče nisu zahladneli odnosi između bivših kumova i da on može sve da pogleda u oči. Crnogorac je rekao da je mnogo zamerio Tarotu zbog izjava u emisiji.

21.00 - Jovana je pohvalila Danijelovu porodicu i pozdravila ih, a najviše baku Adilju. "Alibabići su divni, zavoleli su me i ne bi me menjali. Upoznali su me gledajući Farmu".

20.46 - "Jedino što sam uradila su grudi. Moje su grudi veoma male, trojčica. A guza mi je prava", odgovorila je staleta gledateljki. Filip Mitrović se zahvalio gledateljki na komplimentu da je i dukat mali, ali vredan. "Ako neko ne zna visok sam 162 centimetra".

Danijel je zatražio da pojasni svoju situaciju u porodicu: "Meni su mama i tata razvedeni i otac mi je dobar čovek i nije me izbacio na ulicu".

20.40 - Pevač je stao u zaštitu svoje verenice kada ju je gledateljka upitala za koga misli da je laka ženska da li je to ona ili Stanija, kao što je izjavila misica dok je boravila na imanju.

"Ja mislim da Jovana nije tako mislila, to se svakome može desiti. Ako je i tako pomislila, nije joj drago što je to rekla. Ja mislim da nijedna ni druga nisu lake žene", rekao je Danijel.

20.25 - Stanija je objasnila da su njene golišave fotografije bile privatne i da su ukradene iz telefona.

"Fotografije su privatne. Slikala sam se pre šest godina i ukradene su iz telefona u Rumi i osvanule su na internetu. Kasnije sam se slikala i za Plejboj i sve je to zbog tih slika. Pazite kako se slikate da vam se ne desi što i meni. Da sam znala da ću postati poznata, ne bih to uradila", rekla je starleta.

20.05 - Stanija i Jovana su kasnile na početak emisije. "Žalim što kasnim i Jovana stiže uskoro, gužva je u garderobi", utrčala je u studio starleta, koja ima podršku u dečku Filipu Panajotoviću, koji je na svom Tviter profilu napisao da će je pratiti kao njena najveća podrška: "Naravno da sam sa mojom zabicom veceras u studiju kao podrska, najveca!"

"Prerušila sam se u princezu", rekla je Jovana kada je ušla u studio, a Danijel se uplašio da neće tako kasniti i na svojoj svadbi. Verenici Danijel i Jovana bili su u Podgorici, gde je misica upoznala Danijelovu porodicu.

"Bilo je fenomenalno. Tamo sam se osećala kao da sam njihova ćerka", oduševljena je Jovana, a pevač je rekao da je svi u Crnoj Gori zovu "snajka".

Podsetimo, Danijel i Jovana su nekoliko puta imali seks na Farmi, a to je Danijel kada je imao napustio Farmu prokomentarisao da su radili sve što rade mladi. Ljubav između Danijela i Jovane je krunisana veridbom, kada je pevač na jednoj od žurki klekao ispred misice i zaprosio je i to odmah pošto se Jovana vratila na imanje sa kojeg je izašla misleći da je ostala trudna sa Danijelom. Ispostavilo se da je misica imala samo veliku upalu, pa su joj doktori dozvolili da se vrati u Lisoviće.

U ponedeljak u istoj emisiji gosti su bili pobednik Farme Memo, Stanija i Goca Božinovska, u utorak Filip Panajotović, Ša, Aki i Ekrem, a u sredu gledaoci su mogli da pitaju šta žele Sašku Karan, Vesnu Rivas, Ljubu Pantović i Radojku Bogdanović.

http://www.youtube.com/watch?v=7KjRm-KszoQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track