ZAVRŠILA U BOLNICI: Stanija trudna!

ZAVRŠILA U BOLNICI: Stanija trudna!

Stars -
Možda sam trudna od pre rijalitija, jer sa Filipom nisam imala odnose, objasnila je Stanija

Stanija Dobrojević pre desetak dana završila je na infuziji, a sada i u bolnici na lekarskom pregledu.

U nedelju uveče, starleta je stala pred kamere i obratila se produkciji kada je ispričala da sumnja da je u blagoslovenom stanju. Ona je rekla da sumnja na trudnoću jer se već dugo ne oseća dobro.

Stanija i Filip Panajotović su u vezi koja traje već više od mesec dana, ali kako su oboje naglasili već nekoliko puta, među njima nije bilo odnosa na Farmi, pa je starleta objasnila da je moguće da je ostala trudna pre ulaska na Farmu sa bivšim dečkom.

"Možda sam trudna od pre rijalitija, jer sa Filipom nisam imala odnose", objasnila je Stanija.

Jutros su se farmeri okupili da pročitaju pismo koje je Dule ostavio, međutim, među njima nije bilo Stanije. Goca Božinovska je pitala gde je starleta, a Ljuba je rekla da je u bolnici.

"Rano jutros su je odvezli kod lekara", rekla je Ljuba, a Božinovska je dodala da je mislila da je to šala.

Stanija je po povratku iz bolnice čestitala Radojki i rekla da je dobila injekciju, ali da još uvek ne zna šta joj je tačno.

Nemanja Josifljević, PR Farme, dostavio nam je sopštenje o Stanijinom stanju.

"Stanija Dobrojević se tokom protekle noći požalila na zdravstvene tegobe koje su ukazivale na sumnju na trudnoću. Kako veoma držimo do zdravstvene zaštite učesnika Farme, produkcija je na njen zahtev i nakon pregleda dežurnog lekara jutros uputila Staniju na specijalistički ginekološki pregled, gde su obavljene neophodne analize. Njeno zdravstveno stanje će se i dalje pratiti, a do daljeg ce biti pošteđena od rada na Farmi".

Sigurno je anemija, a ne trudnoćaPozvali smo Stanijinu mamu Slavicu. Ona veruje da njena ćerka nije trudna, već da je to rekla kako bi priredila još veću zabavu gledaocima.- Znam da se Stanija glupira, možda joj je takva taktika. Ona to tako hoće. Mislim da je u pitanju anemija, jer je tamo izložena stresu i gubi energiju. Sigurno nije trudna - rekla nam je Slavica.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić
http://www.youtube.com/watch?v=wvKZOlYlKaM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track