FARMA VANREDNO IZBACIVANJE: Simonida napustila imanje!

Iznenađenje

FARMA VANREDNO IZBACIVANJE: Simonida napustila imanje!

Stars -
Simonida je imala najmanji broj glasova i napustila je imanje

Simonida Ačević napustila je imanje sa najmanjim brojem glasova publike.

Poslednja farmerka koja je napustila imanje je Suzana Perović. Međutim, kako je kraj sve bliži, Zadruga je spremila specijalno iznenađenje za farmere, a to je vanredno izbacivanje.

Suzana je sinoć izgubila u duelu od Marijane Leontijević. Balerina je dobila 86,48 odsto glasova, dok je Suzana imala 10,52 odsto.

00.00 - Romanina drugarica kaže da je Simonida fenomen. "On je meni potpuno simpatična, operisana od kompleksa".

Marijanina mama kaže da joj je Simonida draga. "On je jedna slatka bombica".

Sale Jovanović kaže da voli ljude koji barataju sarkazmom.

23.15 - Imanje napušta Simonida

"Jesta iznenađena, ali nije mi žao. Mislila sam da će Vajs izaći, ali ipak sam ja ekstremna za Srbiju", rekla je Simonida.

23.08 - Glasanje je završeno

23.03 - Ivanova majka kaže da misli da će sada biti napeto i volela bi da ostane do kraja. Slobin drug takođe kaže da bi voleo da ostane do kraja. "Mislim da su zaslužili".

Drugarica Jelene Golubović kaže da bi volela da je vidi kao pobednika. Sale Jovanović, Edinova podrška, kaže da očekuje da će večeras biti veliko iznenađenje. "Bitno je da izađe uzdignute glave, a ne kada".

"Ne bih volela da izađe večeras, volela bih da pobedi. Ona se pokazala u pravom svetlu", kaže Romanina drugarica.

Vajsova sestra kaže da bi volela i da ga vidi večeras, ali ako je toliko ostao, volela bi da pobedi.

"Ja zna da će kuma ostati do kraja, uopšte mi ne nedostaje, gledam je na televiziji", našalila se Kaćina kuma.

"Jelena je za mene već pobednik", kaže brat Jelene Jovanović i dodaje da će izaći sa dečkom, a možda i zetom.

21.02 - Romana i Marko su pričali sa Ognjenom o uslovima života i njihovom prijateljstvu. "Marko i ja samo se prepoznali u senzibilitetu i svemu, postao mi je baš dobar prijatelj. On je opušten dečko, voli žene, voli da im deli komplimente...Mislim da je zato došlo do nagađanja od strane ukućana", rekla je Romana.

20.57 Ivanova mama smatra da Sara nije devojka za Ivana. "Sara po mom mišljenju nije za Ivana. Meni se Sara ne sviđa. Ona je dosta bučna, ali ona voli samo pažnju. On nije taj tip da samo poklanja pažnju. Vidim da je mazi i pazi, ali meni se ona uopšte ne sviđa", rekla je Ivanova mama.

20.51 Sara razgovara sa Ognjenom. "Lep je osećaj biti gazda. Mislim da umem da organizujem dobro sve. Malo ću da se odmorim i eto. Spremila sam već sluge. Mislim da neće ispasti Zorica Marković, Romana, Kaća, Jelena Golubović, a u opasnoj zoni su mi Vajs i Jelena Jovanović. Bilo bi mi žao da ispadne Ivan", rekla je Sara.

20.45 Nikoleta je Katarinina drugarica. "Katarina se dobro drži, mada sam mislila da će biti malo tužnija".

20.40 Ekrem i Ognjen su na imanju i to u radionici. Ekrem je tužan jer je Suzana napustila imanje. "Očekivao sam da ona ostane ovde do kraja i da osvoji prvo mesto. Ali eto, sudbina je bila takva da ona ode i da vidi svoju porodicu. Moram da napravim pesmu koja je bolja od Kuća posao, ali ovoga puta da se radi o Suzani. Da bude lepo i da bude gospoče pravo", rekao je Ekrem.

20.15 Vlada je razgovarao sa prijateljima i porodicom farmera. Markov prijatelj kaže da je Marko malo nervozniji nego inače. "Fali mu sigurno devojka Slađana, ali i hrana, zato je nervozan".Vajsova sestra smatra da reper nije zaljubljen u Simonidu, ali da ju je vremenom zavoleo kao drugaricu.

Romanina prijateljica kaže da se ona veoma dobro pokazala i da je bila sigurna da se neće zaljubiti na imanju.

20.08 Ognjen je stigao na imanje kako bi farmerima saopštio da sledi vanredno izbacivanje. On im je rekao da su linije otvorene i da gledaoci ne mogu glasati za Saru i Vesnu Rivas. Ko bude imao najmanje glasova, napustiće imanje večeras.

20.04 Gosti u studiju su prijatelji i rodbina farmera. Za Ivana Marinkovića predstavlja majka, za Vajsa Danijela Vajs, sestra, za Marka prijatelj Boško Bukvić, za Darko Vaspopović, za Ekrema Dragan Ninković, za Jelenu Golubović stilistkinja Jasna, za Katarinu drugarica.. za Edina Sale Jovanović, za Zoricu brat Mile Marković, za Marijanu mama Valentina Leontijević, i brat za Jelenu Jovanović Saša Jovanović, za Romanu Zorica Vučetić i za Simonidu Slavica Stevanović, drugarica.

20.02 Izbacivanje je počelo. Voditelj Vlada Stanojević proglasio je linije otvorenim. Ne može se glasati za Saru koja je danas postala gazdarica, a ni za Vesnu Rivas koja je na Farmi kao putnik namernik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track