HUMANI FARMERI: Sloba, Aki Boris, Kaća, Mis Svetlana i Jezda pobedili za malu Lanu

Farmovizija

HUMANI FARMERI: Sloba, Aki Boris, Kaća, Mis Svetlana i Jezda pobedili za malu Lanu

Stars -
Sav prihod ide maloj Lani, koja boluje od aplastične anemije, a potrebno je 90.000 evra za intervenciju u Italiji
1 / 10

Učesnici rijaliti šou programa Farma 5 izveli su preformanse da bi što više novca skupili za pomoć maloj Lani Nikolić (6), oboleloj od aplastične anemije.

Gledaoci su putem SMS glasova izglasali kao pobednike Slobu Đurkovića, Akija, Borisa, Katarinu Grujić, Miss Svetlanu i Gazda Jezda, a sav prihod ood glasova otišao je u humanitarne svrhe i pomoć maloj Lani.

Farmeri su bili podeljeni u pet grupa. U prvoj grupi se takmiče Edin Škorić, Jelena Jovanović, Igor Starović, Marko i Ivan Marinković. Drugi tim čine Miki Đuričić, Džidža Stojković, Marko Vanila, Romana Panić i Lepi Mića. Kao treća grupacija nastupiće Zorica Marković, Jelena Golubović, Čupo Kalač, Šeki Turković i Vajs. U četvrtoj grupi su Simonida, Divna Karleuša, Zuzi Zu, Sara i Suzana Perović i u poslednjem timu se nalaze Sloba Đurković, Aki, Boris, Katarina Grujić i Miss Svetlana.

Šestogodišnja Lana Nikolić iz Beograda obolela je od teškog oblika aplastične anemije. Zbog stanja u kojem koštana srž ne proizvodi dovoljno ćelija da zameni stare krvne ćelije, Lana ne može bezbrižno da uživa u detinjstvu kao njeni vršnjaci, već je sve aktivnosti prinuđena da obavlja uz strogi nadzor roditelja i pod stalnom lekarskom terapijom. Potrebno je još oko 90.000 evra da bi se izvršila intervencija u Italiji.

Kurir se prvi uključio u akciju za pomoć Lani Nikolić da živi normalno kao sva deca i pisao o borbi ove hrabre devojčice. Lana zbog svoje bolesti, jer joj je potpuno urušen imunitet, ne sme da ide u predškolsko, da se druži s drugom decom i da se kreće po mestima na kojima ima mnogo ljudi zbog rizika da će se prehladiti ili dobiti neki virus.

OVDE PRATITE FARMOVIZIJU UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track