UŽIVO JA IMAM TALENAT: Večeras se bira najbolji
Foto: Facebook

Finale

UŽIVO JA IMAM TALENAT: Večeras se bira najbolji

Stars -
Deset najboljih boriće se za titulu najvećeg talenta Srbije i kući će odneti s nagradom od 100.000 evra
Katarina Kovačević je je pobednik četvrtog serijala Ja imam talenat i osvojila je 100.000 evra. Ona je osvojila najviše glasova publike, a u finalu se predstavila pesmom Zajdi, zajdi.
Specijalni gost pevačica Jelena Tomašević - Bosiljčić premijerno izvodi svoju novu pesmu "Melanholija"
Svi takmičari su se predstavili, a glasanje traje još 15 minuta.

Poslednja takmičarka koja se bori za titulu najboljeg talenta Hajnalka Buš iz Subotice predstavila se pesmom "Jesus love me" Arete Frenklin.

Nataša Ninković rekla je da je divno izgledala i dobro pevala, Ivan Bosiljčić je rekoa da je uglavnom pevala zatvorenih očiju i pitao je da li sanja dok peva, ali i čestitao joj na nastupu. Ivan Tasovac je rekao da je poslala sjajnu poruku svima da nikada ne treba da prestanu da sanjaju, jer se snovi ostvaruju.
Niškom plesnom sastavu "Kontinuum" pridružio se i Zoran Jačimović iz Požarevca. Koreografija je bila sjajna.
Nataša Ninković rekla je da će ovo biti upamćeno, Ivan Tasovac je rekao da je divno videti ih na sceni zajedno i da nije video nijednu plesnu grupu koja je dostigla tu visinu,a Ivan Bosiljčić je rekao da je bilo potrsno lepo.
Mladi zaljubljeni par Aleksanda i Namanja iz Kučeva publici su se predstavili pesmom "Ghetto child".
Nataša Ninković rekla je da su je ostavili bez teksta i da su fantastič, Ivan Tasovac je rekao da su bili odlični i da je srećan što publika bira, jer bi imao ozbiljan problem, a Ivan Bosiljčić je rekoa Aleksandri da divno izgleda i da ga je njihova muzika oduvala.
Profesorka latinskog jezika Nataša Pavlović iz Beograda pokušaće da do titule dođe pesmom Frenk Sinatre "The lady is а Tramp" .
Ivan Bosiljčić čestitao joj je i rekao da zna da sve pokaže i da se nada da će nastupati i na Brodveju, Nataša Ninković je rekla da je sve bolja i bolja i da joj je žao što se takmičenje završava, Ivan Tasovac je rekao da se prošle nedelje šetao Brodvejom, a sada se pita da li se uopšte vratio iz Njujorka.
Grupa "Čudesmo" izvela je staru makedonsku pesmu "Momče sa Ohrida"
Ivan Tasovac rekao je da mu je čitavo veče neverovatno i da mu je posebno interesantan deo kada je pevačica sa flautom, Ivan Bosiljčić rekao je da je bilo izvanredno, a Nataša Ninković da je bilo fantastično i da su dali ovoj pesmi neki novi ton.
Nikola Radović iz Čačka publici se predstavio pesmom koju je sam napisao.
Ivan Bosiljčić je rekao da je sve bilo super i da je on njegov zemljak, Nataša Ninković je rekla da je uvek drugačiji i dobar i da je podseća na razne dobre pevače, a Ivan Bosiljčić mu je čestitao i rekao da je malo pevača može da pokaže tu emociju.
Takmičarka koja sledeća nastupa je Gorica Šutić iz Gajdobre i peva pesmu "Son of a preacher man".
Nataša Ninković je rekla da je božanstvena, Ivan Tasovac je rekla da je kod žirija probudila sindrom Travolte, dok joj se Ivan Bosiljčić zahvalio i rekao da je nastup za pamćenje.
Pod rednim brojem tri nastupio je mladi reper iz Beograda Mihajlo Vlahović.
Ivan Tasovac rekao je da je sreo samnjegovu majku u radnji i da joj je rekao da treba da bude ponosna na njega, Nataša Ninković ga je zamolila da je pozove na njegov nastup, dok je Ivan Bosiljčić je skinuo leptir mašnu i rekao da će se odmah spremiti za taj nastup i da želi da dođe na svaki njegov nastup, jer je moćan.
Studentkinja farmacije Katarina Kovačević sledeće je izašla na scenu i peva pesmu "Zajdi, zajdi, jasno sonce".
Nataša Ninković se rasplakala i rekla da je bila božanstvena, Ivan Tasovac se izvinio što ne plače i rekao da je bila fantastična, dok je Ivan Bosaljčić rekao da je to bila ona u punom sjaju i čestitao joj.
Orkestar harmonika iz Ugljevika prvi je izašao na scenu i svira Kosovska kola

Ivan Bosiljčić im je čestitao i rekao je da je nastup bio divan, Nataša Ninković je uživala u nastupu i pozdravila ih, a Ivan Tasovac im je poželeo da zadrže svoje velike osmehe i da prošire repertoar.

21.10 Počelo finale
Ivan Tasovac zvanično je proglasio finale otvorenim i svima poželeo da se osećaju uspešno!
Glasanje može da počne! maksimalan broja poruka koje možete poslati je 30.

Za Kurirovog pobednika Ja imam talenat možete da glasate OVDE.

Veliko finale četvrte sezone "Ja imam talenat" odlučiće ovogodišnjeg pobednika kome će pripasti novčana nagrada od 100.000 evra!

Svi su spremni da oduševe i da se do poslednjeg trenutka bore za naklonost publike koja će SMS glasovima izabrati najboljeg od svih.

Takmičari koji će se predstaviti publici i žiriju su Aleksandra i Nemanja iz Kučeva, zatim plesni sastav “Kontinuum” kojem će se pridružiti i rudar iz Požarevca Zoran Jaćimović, profesorka latinskog jezika Nataša Pavlović, grupa “Čudesmo”, orkestar harmonikaša iz Ugljevika, studentkinja farmacije Katarina Kovačević, Gorica Šutić iz Gajdobre, mladi reper sa Vračara Mihajlo Vlahović, Hajnalka Buš iz Subotice, kao i mladi Čačanin Nikola Radović.

Žiri, kao i u prethodnim emisijama, čine Nataša Ninković, Ivan Tasovac i Ivan Bosiljčić, a tu je i već prepoznatljivi voditeljski par Vlada Aleksić i Ivana Bajić.

Specijalni gost velikog finala biće jedan od najboljih vokala naše pop scene Jelena Tomašević, koja će premijerno izvesti svoju novu pesmu.
Od 5.000 prijavljenih kandidata, 400 je dobilo priliku da se pojavi na audicijama u Narodnom pozorištu.

Žiri je zatim izabrao 40 polufinalista, koji su se u prethodnih pet nedelja borili za prolazak u finale, a žiri i publika su izabrali deset najboljih od kojih će samo jedan biti izabran za najveći talenat Srbije i kući otići sa nagradom od 100.000 evra.

http://www.youtube.com/watch?v=e0qpNlANS3U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja