NIŠTA OD ODBRANE TITULE: Jelena Janković poražena u finalu Bogote
Foto: Copaclarocolsanitas.com

Srpkinja ostala na 550 pobeda u karijeri

NIŠTA OD ODBRANE TITULE: Jelena Janković poražena u finalu Bogote

Tenis -
Jelena Janković je u finalu turnira u Bogoti, poražena od Francuskinje Karoline Garsije s 6:3, 6:4

BOGOTA - Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da odbrani titulu na WTA turniru u Bogoti.Jankovićeva, koja je trenutno deveta teniserka sveta, poražena je u finalu od od 74. na WTA listi Francuskinje Karoline Garsije s 2:0, po setovima 6:3, 6:4. Meč je trajao 82 minuta.Ovo je bio treći međusobni duel srpske i francuske teniserke, a prvi trijumf Garsije. Francuskinja je trijumfom u Bogoti stigla do prve titule u karijeri. Jankovićeva je ostala na 13 trofeja.

http://www.youtube.com/watch?v=66ILhhjrLew
Kraj meča, poraz Jelene JankovićJelena Janković nije uspela da odbrani titulu u Bogoti. Karolina Garsija je uspela da pobedi srpsku teniserku s 6:3, 6:4 Brejk Jelene, a onda novo vođstvo Francuskinje

19:05 - Francuskinja vodi 3:1 u drugom setuJankovićeva je loše ušla u drugi set, ali je uspela da spase nekoliko brejk lopti i dobije prvi gem. Francuskinja je nastavila sa dobrom igrom i uspela je da osvoji tri gema za vođstvo od 3:1.18:50 - Garsija je dobila prvi set s 6:3Garsija je na svoj servis povela s 4:3, a onda je napravila brejk i povela s 5:3. Francuskinja je potom rutinskom igrom došla do novog gema i vođstva od 1:0 u setovima18:35 - Jelena Janković - Karolina Garsija 3:3Jankovićeva je uspela da se vrati u meč i da izjednači na 2:2. Garsija je povela s 3:2, ali je srpska teniserka ponovo stigla do izjednačenja, 3:3.

18:25 - Preokret Francuskinje, Garsija vodi s 2:1Karolina Garsija je uzvratila ribrejkom. Naša teniserka je napravila nekoliko grešaka i dozvolila je protivnici da joj oduzme servis. Garsija je potom na svoj servis došla do vođstva od 2:1

18:15 - Brejk Jankovićeve na startu mečaSrpska teniserka je dobro startovala i već na startu meča napravila je brejk. Naša teniserka je posle dva minuta došla do prvog gema na meču.

TOK MEČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track