PONIŠTENA 3 GOLA: Meksiko pobedio Kamerun, iako je žestoko oštećen
Foto: Reuters

Peralta junak meča

PONIŠTENA 3 GOLA: Meksiko pobedio Kamerun, iako je žestoko oštećen

Brazil 2014 -
Fudbaleri Meksika su do prva tri boda stigli trijumfom nad Kamerunom od 1:0
1 / 10 Foto: Reuters

NATAL - Fudbaleri Meksika pobedili su selekciju Kameruna rezultatom 1:0 (0:0) u meču prvog kola grupe A na Svetskom prvenstvu u Brazilu.Jedini gol na utakmici postigao je Peralta u 61. minutu. Brazil je sinoć u meču prvog kola pobedio Hrvatsku sa 3:1.

Meksiko u nastavku takmičenja igra 17. juna u Fortalezi protiv domaćina Brazila, a dan kasnije u Manausu sastaju se Kamerun i Hrvatska.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

TOK MEČA:

19:57 (90+4) - Kraj utakmice. Meksiko je pobedio Kamerun 1:0.Jedini gol na utakmici postigao je Peralta u 61. minutu.

19:53 (90+1) - Šansa za KamerunVelika prilika za Kamerun, ali je golman Meksika bio siguran. Ekoto je šutirao sa oko 10 metara, ali je Očoa bio siguran na golu i svom timu praktično je obezbedio pobedu na startu SP.19:48 (86) - Kamerun napada, bez promene rezultataKamerunci u finišu meča imaju više od igre, ali bez promene rezultata i dalje. Meksiko se brani i pokušava iz kontranapada da stigne do drugog kola.

19:42 (80) - Eto tek u 80. minutu dolazi do prilike u drugom poluvremenuEto je imao polupriliku za Kamerun, ali je njegov udarac izblokiran i otišao je u korner. Posle kornera nije bilo šanse za Kamerun.

19:34 (72) - Meksiko sigurnom igrom održava vođstvo

Fudbaleri Meksika sigurnom igrom održavaju vođstvo, a jedini strelac na utakmici izlazi iz igre. Umesto Peralte na terenu je Ćićarito.

19:23 (61) - GOLLLLL!!! Peralta je doneo prednost Meksiku!Meksikanci stižu do vođstva. Meksikanci stižu do vođstva. Dos Santos je šutirao ka golu Kameruna, a golman je odbio loptu na koju je natrčao Peralta i smestio je u mrežu rivala.

18:11 (11) - Poništen gol MeksikancimaFudbaleri Meksika zatresli su mrežu Kameruna, ali je sudija poništio gol zbog navodnog ofsajda Dos Santosa. Na snimku se jasno vidi da nije bilo ofsajda.

18:07 (7) - Meksikanci agresivniji na startu utakmiceFudbaleri Meksika ušli su agresivnije u meč i imaju inicijativu na startu utakmcie. Agilar je u 4. minutu šutirao pored gola protivnika.

18:00 - (1) Utakmica je počelaKamerun je krenuo u meč u očekivanom sastavu, dok je selektor Meksika odlučio da na klupi ostavi jednog od najboljih igrača Ćićarita. Prvi napad imali su fudbaleri Kameruna. Utakmicu sudi Kolumbijac Roldan koji je na poslednjih osam utakmica dodelio sedam crvenih i čak 34 žuta kartona.

17:45 - Kiša pada u NataluKiša pada u Natalu gde se očekuje početak meča grupe A između Kameruna i Meksika.

TOK MEČA:

Sastavi:Meksiko: Očoa, Rodrigez, Markez, Erera, Lajun, Dos Santos, Moreno, Gvardado, Peralta, Agilar, Vaskez.Kamerun: Itanjde, Asu Ekoto, Nkoulu, Djegue, Song, Mukandjo, Eto, Čupo-Moting, Čedu, Mbia, Enoh.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track