PARTIZAN SE OPROSTIO OD TITULE: Napredak pobedio za Crvenu zvezdu
Foto: Printskrin

Kruševljani rešili pitanje prvaka

PARTIZAN SE OPROSTIO OD TITULE: Napredak pobedio za Crvenu zvezdu

Fudbal -
Fudbaleri Partizana poraženi su u Kruševcu u meču 25. kola Jelen Superlige

KRUŠEVAC - Fudbaleri Partizana poraženi su u Kruševcu u meču 25. kola Jelen Superlige od domaćeg Napretka sa 2:0 (1:0) čime su se praktično oprostili od titule šampiona.

Crvena zvezda trenutno ima tri boda više ali i meč manje koji će od 18 časova odigrati na svom stadionu protiv Radničkog iz Niša. Pobedom u tom meču pobegli bi na šest bodova, što je teško dostižno do kraja prvenstva.

Crno-beli, koje u narednom kolu očekuje večiti derbi, apsolutno nisu ličili na ekipu koja se bori za prvo mesto i kojoj su potrebni bodovi.

Napredak je od početka bio u najmanju ruku ravnopravan rival i ovom pobedom praktično rešio pitanje prvaka.

Golove za domaćina postigli su Nemanja Vidaković u 31. minutu i Bojan Božović u 73. minutu.

Zanimljivo, upravo u Kruševcu je počela šestogodišnja dominacija Partizana, a po svemu sudeći tu se i završila.

NAPREDAK - PARTIZAN 2:0 (1:0)Stadion: MladostSudija: Novica Anđelovski (Zoran Mićanović, Ivan Mrkić)

Strelci: Nemanja Vidaković 31., Božović 73.NAPREDAK: Krznarić - Cvetković, Udovičić, Janičić, Milošević - Mićić, Gavrož, Regan, Vidaković - Dimitrov, Trujić. Trener: Nenad Lalatović.PARTIZAN: Lukač - Trajković, Obradović, Stanković, Volkov - Drinčić, Brašanac, Pantić, Luka, Ilić - Škuletić. Trener: Marko Nikolić.

2. POLUVREME

76. minut - Izmena u Napretku, umesto Dimitrova u igri je Milanković.73. minut - GOOL!!! Napredak vodi sa 2:0. Gol je postigao Božović. Velika greška odbrane Partizana posle šuta Gavrića. Lukač je kratko odbio loptu a Božović ubacio loptu u mrežu.

http://www.youtube.com/watch?v=agv6zz16FTk

71. minut - Nova velika prilika za Partizan, Škuletić je pokušao sa tri metra, ali nije uspeo.65. minut - Izmena u Napretku. Umesto strelca gola Vidakovića u igri je Bojan Božović. Napadač umesto napadača.64. minut - Lazović je propustio veliku šansu, posle kornera je zahvatio loptu glavom, ali nije bio precizan.60. minut - Partizan vrši veliki pritisak, a nervoza čini svoje pa gledamo nova koškanja. Žuti karton dobio je Gavrić.59. minut - Treća i poslednja izmena u Partizanu, umesto Brašanca u igri je Danko Lazović.55. minut - Čarke na terenu, pokoškali su se Janičić i kapiten Partizana Saša Ilić, pa ih sudija Anđelovski "častio" žutim kartonima.54. minut - Regan je vratio jednu loptu na oko 25 metara od gola, Mićić je natrčao ali je njegov šut bio neprecizan.53. minut - Druga izmena u Partizanu, umesto Pantića u igri je Nikola Ninković.47. minut - Škuletić pogodio stativu. Prvi napad crno-belih i odmah prilika za izjednačenje, Škuletić je prevario golmana Krznarića, ali je pogodio stativu.46. minut - Pre početka drugog poluvremena viđena je interesantna situacija. Igrači Partizana izašli su iz svlačionice i uputili se u levu polovinu terena, odakle bi trebali da krenu u nastavku igre. Međutim, na skandiranje Grobara koji se nalaze desno, morali su da odu do tribine, gde su dobili veliku podršku za nastavak utakmice.46. minut - Izmena u Partizanu, umesto Luke u igri je Filip Malbašić

1. POLUVREME

45. minut - Kraj 1. poluvremena.

42. minut - Loše je Pantić završio akciju u kojoj su prethodno učestvovali Drinčić i Ilić. Sa desetak metara poslao je loptu na ulicu.36. minut - Drinčić je izveo slobodan udarac sa oko 30 metara, lopta je propala, ali je prošla pored stative.35. minut - Prvi žuti karton na meču, dobio ga je defanzivan domaćina Ivan Milošević.31. minut - GOOOL!!! Napredak vodi sa 1:0, strelac je Nemanja Vidaković. Odlično je Trujić pobegao po levoj strani, ubacio na oko 7-8 metara, Vidaković je naleteo i matirao Lukača.

http://www.youtube.com/watch?v=WaZMXygLlpM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track