NAROD PITA FARMERE Ivan: Čitao sam Gocine izjave i mislim da nije u redu to što je rekla!

Rijaliti još uvek traje

NAROD PITA FARMERE Ivan: Čitao sam Gocine izjave i mislim da nije u redu to što je rekla!

Stars -
Mariković je u emisiji prokomentarisao da je čitao izjave svoje bivše žene i da smatra da nije u redu to što je Farmu poredila sa svinjcem

Peta sezona rijalitija Farma nedavno je završena, a titulu pobednika ponela je rediteljka Jelena Golubović. U emisiji "Narod pita farmere" gledaoci imaju priliku da uživo postave pitanje bivšim farmerima.

Gosti su: Suzana Perović, Ivan Marinković i Šeki Turković.

Emisija "Narod pita Farmere" emitovaće se svakog radnog dana od 17 sati.

Voditelj Vlada Stanojević juče je ugostio Slobodana Đurkovića, Jelenu Jovanović, Romanu Panić i Marka Vukotića, a svi su se složili u tome da je Jelena Golubović pravi šoumen i da je zbog skandala i haosa koji je pravila i pobedila..

"Ona je lik za Farmu. Pravila je skandale, haose, psovala, skidala se. Pravila je pravi šou", rekao je Marko Vukotić.

18.21 - Gledateljka je rekla da je Ivan uličar i da treba da uzme knjižicu i da ide kod neuropsihijatra. Gospođa je takođe za Suzanu rekla da je samo glumila lepoticu i da joj nije bila interesantna.

18.15 - "Goca je na putu i sutra se vraća, pa ćemo se videti. Čitam neke njene izjave i mislim da nije u redu to što je rekla da je Farma svinjac, ali ja neću to da komentarišem. Čekam da se vrati, pa ću ga se videti sa njom", rekao je Ivan o svojoj bivšoj ženi.

"Meni toliko žena prilazi i nijedan komentar negativan nisam čuo i to mi mnogo znači", kaže Ivan.

Šeki kaže da niko od njegovih prijatelja nije zadovoljan što je učestvovao u Farmi. "Svi me pitaju šta će mi to, ja im kažem da mi je samo to ostalo", kaže Šeki.

17.58 - Suzana je otkrila da ona i Ivan Marinković planiraju da snime duet.

"Kad se svi bave pevanjem, zašto ne bih mogao i ja, pogotovo sa ovako jednom lepom ženom", rekao je Marinković.

17.47 - "To što je Jelena Jovanović Edinova devojka ne znači da ja moram sa njenim stavovima da se slažem", odgovorio je Ivan na pitanje jedne gledateljke. Ona ga je naime iskritikovala da je "izdao" Jelenu.

Šeki kaže da je on ljde gledao kao farmere, a ne kao parove.

Gledalac je pitao Suzanu zašto se "priklonila" Divni Karleuši. "Ja se nisam priklonila, ja nju poznajem i energije su nam se spojile", rekla je Suzana i dodala da Divna nije napadala Jelenu već da je bilo obrnuto. Gledatelj je pitao zašto nisu "uzudarali" Jelenu Golubović.

Ivan kaže da je njegov favorit bio Sloba, Šeki se složio, dok je Suzana rekla da su joj bili Sloba i Ivan.

"NIko nije bolje prao sudove od Ivana. On kad je hteo da radi, radio je", rekla je Suzana.

17.34 - Jedan gledalac pitao je Ivana šta će mu "one suze". "Jelena Golubović, da vam kažem, ono je naša sramota, ljudi moji", prokomentarisao je gledalac i dodao da je njegov favorit bio Sloba.

Suzana je rekla da je Ivan Marinković najemotivniji farmer, kao i da je pratila sve ostale.

17.18 - "U početku sam sumnjao u ljubav Borisa i Kaće. Gledao sam po sebi. Ja kad nekog volim želim da je non-stop pored mene. Meni je njihova veza bila sumnjiva jer su bili razdvojeni sve vreme. KAsnije sam se izvinio i verujem da su u ozbiljnoj vezi", kaže Ivan. "Što se tiče Edina i Ivana, ja njega znam od ranije. Mislim da se promenio, malo se spustio na na njene godine", rekao je Marinković i dodaje da je sumnjao i u njihovu vezu, a naročito u Jelenu. "Jelena Jovanović je jedina osoba koja sa mnom ne razgovara posle farme".

On kaže da nisu imali puno prilike da pričju i da su se sreli samo dva puta. "Posle finala video sam Edina i Jelenu sam sreo kod Jovane i Srđana u Jutarnjem programu i ona me je samo pogledala i napravila neku čudnu facu", rekao je Ivan.

17.11 - Gledateljka koja se javila rekla je Šekiju da spusti loptu i da nije u redu to što produkcija redi sa Zoricom. "Nemojte je više blatiti, ona je jedna poštena i fina žena", rekla je gledateljka.

Suzana kaže da Zorica ima iskustva sa rijalitijima. "Ono što je meni zasmetalo je to što je ona imala informacije iz spoljnog sveta. To što je ona radila liči na Nju. Koliko je samo bilo spletki i ogovaranja. Ja sam se trudila da se klonim nje i da me ne isprovocira", kaže Suzana.

"Zoricu poznajem 30 godina, ali mene je najviše iznenadio njen oficirski stav", kaže Šeki.

17.06 - Ivan Marinković kaže da ne misli da je fenomen to što je Golubovićeva pobedila. "Jelena je urnisala sve na Farmi i ja ne mislim da je čudno što je ona pobedila. Malo sam gledao snimka na Jutjubu i ono je bilo katastrofa", rekao je Ivan.

Suzana kaže da je ona imala dobru taktiku, kao i da ništa nije radila.

"Čim je pobedila, pobedila je, znači da je neko glasao za nju", kaže Šeki.

17.03 - Ivan Marinković kaže da drugačije gleda na život otkako se vratio sa Farme, kao i da se sve polako vraća na svoje mesto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track