ĆURANI POKISLI U HUMSKOJ: Partizan pobedio Jagodinu i nastavio borbu za titulu
Foto: Partizan.rs

Ilić i Škuletić doneli trijumf crno-belima

ĆURANI POKISLI U HUMSKOJ: Partizan pobedio Jagodinu i nastavio borbu za titulu

Fudbal -
Partizan je pobedio Jagodinu s 2:0 u meču 24. kola Superlige Srbije. Golove za crno-bele postigli su Ilić i Škuletić

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Jagodine rezultatomm 2:0 (0:0) u meču 24. kola Superlige Srbije.Strelci za crno-bele bili su Saša Ilić u 53. i Petar Škuletić u 77. minutu.Partizan se posle ove pobede nalazi na drugom mestu na tabeli sa tri boda manje od prvoplasirane Crvene zvezde, koja je ranije danas pobedila Novi Pazar s 1:0.Crno-beli će naredni meč odigrati 22. aprila protiv Napretka u Kruševcu.TOK UTAKMICE19:58 (90+3) - Kraj utakmice. Partizan je pobedio Jagodinu s 2:0!Crno-beli su nastavili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom. Partizan je večeras na svom terenu pobedio Jagodinu s 2:0.19:55 (90) - Utakmica je produžena za tri minuta19:50 (85) - Prečka za crno-beleJoš jedna prelepa akcija Partizana. Ilić je idealno dodao loptu do Volkova, koji idealno zavrće, a na nju natrčava Živanović i zakucava je u sopstvenu prečku.

19:47 (82) - Partizan nastavlja sa napadimaCrno-beli iako vode s 2:0 nastavljaju sa napadima. Vulićević opaljuje iz prve sa 20 metara pored gola19:42 (77) - GOLLLL! 2:0 za Partizan!Partizan je u 77. minutu stigao do vođstva od 2:0. U listu strelaca upisao se Škuletić. On je glavom sa oko sedam metara, posle idealnog centaršuta Vulićevića, pogodio mrežu Jagodinaca

http://www.youtube.com/watch?v=GYpVHD8B720
Šansa za Jagodinu

19:30 (65) - Velika šansa za Škuletića

Ponovo velika šansa za Škuletića. On je dobio loptu posle idealnog pasa Drinčića, ostao je potpuno sam i šutirao loše pravo golmanu u ruke po zemlji. Nekoliko minuta ranije prelepa akcija u kojoj je Škuletić centrirao na drugu stativu, Vulićević je iz prve spustio ka Drinčiću, koji šutira oštro sa 20 metara pored gola.

http://www.youtube.com/watch?v=C0RedZt9ro4
GOLLLLL!! 1:0 za Partizan.

19:10 (46) - Počelo je drugo poluvremeTreneri oba tima nisu izvršili promene u timovima. Partizan je ofanzivom ušao u drugo poluvreme. Podrška navijača Partizana ne prestaje.

18:52 (45+1) - Kraj prvog poluvremenaPrvo poluvreme na utakmici između Partizana i Jagodine završeno je bez golova. Crno-beli su imali više od igre, stvarali su šanse, ali nije bilo golova18:48 (42) - Kakva šansa za MarkovićaKakva šansa za Markovića. Ilić je pronašao Markovića iza leđa odbrane, koji je bio potpuno sam na 5 metara u punom trku uklizao i poslao je loptu pored gola. Čuju se zvižduci navijača Partizana.

18:43 (37) - Velika prilika za LukuMarković izbacuje Vulićevića, koji je idealno po zemlji centrirao za Luku na peterac. Napadač Partizan je bio u punom trku, ali njegov udarac je završio pored gola18:31 (25) - Drinčićeva bomba završila pored golaPartizan u ofanzivi. Drinčić opaljuje bombu sa 25 metara, koja je propala blizu gola. Međutim, nema promene rezultata, pošto lopta odlazi pored gola. Crno-beli u velikoj ofanzivi, ali bez prave prilike za gol

18:25 (19) - Đuričić brani udarac ŽivkovićaPartizan ima više od igre, a Partizan do kišovitom vremenu pokušava konstantnim napadima da dođe do gola. Andrija Živković je pokušao iskosa sa leve strane, ali je Đuričić siguran na golu Jagodine18:19 (13) - Jagodina se oslobodila pritiska PartizanaFudbaleri Jagodine izdržali su pritisak crno-belih na startu utakmice. Jagodina izlazi na polovinu Partizana i pokušava da dođe do gola crno-belih

18:12 (6) - Dva napada Partizana u istom minutuJoš dve lepe akcije u istom minutu i na kraju je Đuričić uspeo da preseče loptu sa boka koju je na peterac uputio Živković. Partizan izuzetno ofanzivan, gosti u klasičnom bunkeru.

18:09 (3) - Partizan napada od prvog minutaPartizan od prve sekunde u presingu i napada ka golu Jagodine. Golman Jagodine je nekako uspeo da je izbaci posle kornera u polje.18:06 (1) - Utakmica je počelaSastavi timova:Partizan: Živković Ž, Vulićević, Stanković, Trajković, Volkov, Drinčić, Marković, Luka, Živković A, Ilić, Škuletić.Jagodina: Đuričić, Šimac, Filipović, Živanović, Mihajlović, Cvetković, Đurić, Lepović, Mitošević, Pešić, Martinović.TOK UTAKMICEUoči početka utakmice došlo je do incidenta kada su navijači crno-belih maltretirali putnike u tramvaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track