OČAJNI PARTIZAN: Crno-beli uz pomoć sudija pobedili desetkovane Pazarce!
Foto: Partizan

Šampion se obrukao na startu prvenstva

OČAJNI PARTIZAN: Crno-beli uz pomoć sudija pobedili desetkovane Pazarce!

Fudbal -
Fudbaleri Partizana su u prvom kolu Superlige Srbije na svom terenu pobedili Novi Pazar sa 4:3
1 / 5 Foto: Partizan

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Novog Pazara rezultatom 4:3 (1:2) u meču prvog kola Superlige Srbije.Golove za Partizan postigli su Jojić u 20, Mitrović u 53. sa penala i 56. i Luka u 88. minutu. Strelci za Novi Pazar su bili Vidaković, Kecap u 34. i Mutavdžić u 72. minutu.Gosti su od 52. minutu igrali sa fudbalerom manje pošto je isključen Arifović. I crno-beli su meč završili sa igračem manje, pošto je Malbašić dobio crveni karton u 90. minutu.Gosti su zbog neispunjenih obaveza prema bivšem igraču morali da nastupe sa samo 11 igrača, bez rezervi na klupi i prvog trenera, jer nisu mogli da licenciraju novajlije. Ekipu je vodio pomoćni trener Izet Ljajić, dok je prvi trener Milan Milanović meč pratio iz svečane lože.

http://www.youtube.com/watch?v=8vLX7aLD1sw
http://www.youtube.com/watch?v=q5CyvvB0jfc
http://www.youtube.com/watch?v=L9hSwQTO-7E
http://www.youtube.com/watch?v=RDZgia3cxnU
Utakmica je završena. Partizan je pobedio s 4:3,

88. minut - GOLLLL!! 4:3 za Partizan! Luka se upisao u strelce. Odbrana Pazara je loše ispucala jednu loptu, koja je preletela istrčalog Budakovića. Luka je pratio njen let, prosto se zakucao u golmana Pazara i uspeo da je uputi ka golu. Jedan igrač Pazara je loptu izbacio koja je krenula ka golu. Sudija iza gola rekao je da je prešla liniju za novo vođstvo Partizana. Igrači Pazara su se bunili, ali je sudija pokazao na centar.85. minut - Kojić sa svega desetak metara šutira pored stative gola gostiju!83. minut - Kojić dobija loptu od Malbašića ulazi u 16 metara iskosa i šutira pored gola.78. minut - Još jedan udarac Jojića, ali golman Pazara loptu izbacuje u korner.77. minut - Velika prilika za Partizan. Jojić je pogodio stativu posle udarca sa 20 metara.

76. minut - Još jedan korner za goste i umalo novi gol za Pazar. Lopta je prošla tik pored stative.

72. minut - GOLLLLL!!! 3:3. Mutavdžić je posle kornera sačekao loptu i glavom je smestio u ugao. Navijači sa zapadne tribine skandiraju gostujućim fudbalerima.64. minut - Crno-beli imaju blagu inicijativu56. minut - GOLLL!!! 3:2 za Partizan. Ponovo Mitrović, koji je dobio loptu na levoj strani kaznenog prostora i onda po zemlji pogodio suprotni ugao.53. minut - GOLLLL!!! 2:2. Mitrović je precizan sa 11 metara52. minut - Malbašić je dobio odličnu loptu, vratio ka Kojiću, koji šutira a Arifović se baca i odbija loptu sa gol linije. Sudija je svirao penal, a Arifoviću je pokazao crveni karton. Ostalo je nejasno da li je lopta pogodila igrača Arifovića u ruku ili rame. Bunili su se igrači gostiju, ali sudija nije promenio svoju odluku.46. minut - Počelo je drugo poluvremeII poluvreme45. minut - Jalovi napadi Partizana. Igraće se još tri minuta. Kraj prvog poluvremena. Zvižduci navijača Partizana, gosti vode 2:1.40. minut - Arifović dobija žuti karton posle oštrog starta na Ninkoviću.34. minut - GOLLL! 2:1 za Novi Pazar. Strelac Kecap, koji je u solo prodoru još sa svoje polovine nanizao dva igrača i Živkovića, koji mu je izašao i onda plasirao loptu u gol, a na gol liniji je Ostojić samo potvrdio pogodak za goste.26. minut - Usledio je period nešto mirnije igre, iako crno-beli imaju blagu dominaciju20. minut - GOLLLL! 1:1. Jojić se upisao u strelce. Akciju je započeo Malbašić sa leve strane, centrirao, Mitrović je spustio glavom ka Jojiću, koji je sproveo u mrežu.19. minut - Malbašić šutira sa 18 metara, a posle intervencije odbrane gostiju korner za Partizan. Gulan šutira, ali interveniše odbrana Pazara17. minut - GOL ZA NOVI PAZAR! Katastrofalna greška odbrane Partizana, a Vidaković ubacuje loptu u mrežu.15. minut - Slobodan udarac za crno-bele sa oko 20 metara. Gulan pogodio živi zid10. minut - Nastavlja se inicijativa Partizana5. minut - Malbašić zavrće sa leve strane, natrčava Mitrović i šutira, ali lopta ide u korner. Posle kornera u velikoj šansi je Gulan, koji sa sedam metara šutira, a golman brani i novi korner za crno-bele2. minut - Ninković iz prekida nabacuje loptu, ali je niko nije zakačio, iako je prošla idealno kroz kazneni prostor.1. minut - Utakmica je počela

Partizan - Novi Pazar 4:3 (1:2)Strelci: Jojić 20, Mitrović 53 (penal), 56, Luka 88 - Vidaković 17, Kecap 34, Mutavdžić 72.Stadion Partizana. Gledalaca: 3.000.Žuti kartoni: Luka 90 - Arifović 40, Župić 67Crveni kartoni: Malbašić 90 - Arifović 52PARTIZAN: Živković, Aksentijević, Gulan, Ostojić, Obradović, Đemba Đemba (od 75. Ilić), Jojić, Ninković (od 45. Kojić), Grbić (od 58. Luka), Malbašić, Mitrović.NOVI PAZAR: Budaković, Lotinac, Mutavdžić, Kadrić, Popović, Vidaković, Kecap, Bihora, Arifović, Župić, Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track