PLES SA ZVEZDAMA: 14 takmičara u borbi za titulu najboljeg plesača!
Foto: TV Prva

Sledi napornih sedam dana

PLES SA ZVEZDAMA: 14 takmičara u borbi za titulu najboljeg plesača!

Pop kultura -
Kroz sve takmičarske etape gledaoce će voditi plesač, prvi put u voditeljskoj ulozi Aleksa Jelić i voditeljka Irina Radović
1 / 16 Foto: TV Prva

Ples sa zvezdama je počeo. U humanitarnom šou smenjivaće se ritmovi sambe, tanga, džajva, rumbe, kvikstepa, ča-ča-čaa, valcera i paso doblea.

Četrnaest poznatih ličnosti, Milojko Pantić, Tanja Bošković, Igor Lazić Nigor, Tamara Paunović, Ivan Mihailović, Nikolija Jovanović, Katarina Šišmanović, Saša Vidić, Lena Bogdanović, Tanja Petrović, Milan Kalinić, Aleksandar Šapić, Vanesa Šokčić i Nikola Nemešević Nemeš dobiće u 1. emisiji svoje stalne plesačke polovine s kojima će plesati iz emisije u emisiju.

Takmičarski parovi će se truditi da što bolje savladaju plesne korake zadatih latino-američkih i standarnih plesova i da očaraju sudijsku četvorku Konstantina Kostjukova, Nikolu Mandića, Aleksandra Josipovića i Mariju Prelević, ali i publiku od čijih glasova će zavisiti opstanak u šouu.

Kroz sve takmičarske etape, gledaoce će voditi plesač, prvi put u voditeljskoj ulozi Aleksa Jelić i iskusna voditeljka Irina Radović, koja će povremeno zaigrati.

Šou će otvoriti specijalni gost Ana Kokić Rijaninom pesmom "Please don't stop the music".

OVDE PLAS SA ZVEZDAMA PRATITE UŽIVO

Sledi napornih sedam dana za takmičare. "Srbija je dočekala svoje izdanje Ples sa zvezdama. Spojili smo 14 parova, a od iduće subote jedan par će ispasti iz takmičenja. O tome odlučuje žiri, ali i gledaoci", poručila je Irina na kraju prve emisije Ples sa zvezdama

23.05 - Sudije su više nego zadovoljne prvim impresijama i očekuju veoma zanimljivo takmičenje. Učesnici su za početak dobili podstrek od Konstantina, Aleksandra, Nikole i Marije da za sedam dana spreme prvu koreografiju. Ali isto tako, sudije očekuju da se ne vidi razlika između profi plesača i njih.

22.50 - Demonstracija plesova koje čeka takmičare. "Slošilo nam se, ovo je nemoguće", rekao je Nigor. "Imam veliku sreću jer sam igrala u mjuziklu. Samo se bojim partnera, a oni nikada ne dižu partnerke. Jedino da ja nosim partnera", rekla je Tanja. "Ja sam se pomladio, 10 godina", rekao je Milojko Pantić. "Morate da budete perfektni jer od iduće nedelje ide uživo", poručila je Irina.

22.40 - "Presrećan sam što učestvujem jer volim ples i igru. Jako se radujem. Plesači su sjajni. Partnerke su sve seksi na sceni. Dobio sam jednu od najiskusnijih partnerkih i moguće da se srela sa majkom po stolovima u kafani", našalio se Kalinić.

"U svakom slučaju, ovde se sam sebe plašim. Pravi izazovi tek predstoje. Ja u Kaliniću vidim pobednika", rekao je Šapić. "Nisam dugo plesao i ovo me je jako obredovalo. Ekipa je prva liga i jedva čekam da krene ovo ludilo. Partnerka je vrlo ambiciozna", rekao je Nemeš.

22.30 - "Plašim se da se ne obrukam pa da mi se smeju. Pobeda je daleko od mene", rekao je Šapić. "Nema te kafane na koji se nije popela moja mama, pa geni nisu daleko. Idem do kraja i biću pobednik", rekao je Milan. "Nadam se da ću dobiti visoku partnerku, da ne moram da se grbavim. Ne očekujem da pobedim", rekao je Nemeš. Plesna partnerka Aleksandra Šapića je Slađana Ivanišević. Milan Kalinić pleše sa Jelena Kolarović. Nikola Nemešević Nemeš plesaće sa Marijom Jovanović.

22.26 "Osećam se kao da ću da igram sa unučićem. Ja ima 61, a on 18 i po i očekujem da ću da strepim od pismnenog iz matematike. Volela bih da odigram tango smrti. Valja prevazići ovu razliku", rekla je Tanja Bošković.

"Ovde ja treba da slušam. Uzeću stvari u svoje ruke. Kada je volja u pitanje, sve se uspeva. Nikada nisam ranije imala iskustvo u plesu. Igrala sam na stolu, a lakše je na kafanskom stolu", rekla je Venesa.

22.15 - Plesni partner Venese je Vlada Todorović. Plesni partner Tanje Bošković je Marko Mićić. Tamarin partner je Mirko Knežević.Aleksa Jelić je napravio selfi sa legendarnom glumicom, dok Konstantin Kostjukov jedva čeka da vidi ples glumice sa trenerom Markom Mićićem.

22.10 - Grin rum eksplodirao. "Ja sam ovde van kategorije jer ja sam superveteran. Imam i štiklace", rekao je Milojko.

"Već godinu dana se bavim tangom. Ja mislim da je muškima teško, jer muškarci vode, a žene su ukras", rekao je Ivan."I u kući hodam u štiklicama. A ti si se obukla za 10", rekao je Vidić voditeljki, i priznao da je naučio šta je levo i desno. Nigor je rekao da radi na kondiciji i da će uskoro biti u fulu. "Jedini problem mi je visina, pogotovo u standardnim plesovima gde smo prisni", rekao je Nigor.

22.00 - Ivan Mihailović je rekao da za njega ples predstavlja poseban vid komunikacije. "Nemam plesno iskustvo i ovaj šou će mi mnogo značiti", rekao je Ivan. "Uvek sam volio da igram u diskotekama. Malo sam kabast kao igrač, volio bih da dobijem lepu partnerku, pa da svi u nju gledaju", rekao je Nigor. "Ja sam bio samouki plesač. Verovatno bi mi ćerke zabranile da se bavim plesom. Ubeđen sam da ću biti i ovaj put prvi", rekao je Milojko."Nikada nisam plesao. Oblačio sam sve naše zvezde", rekao je Vidić, i poručio da će partnerka svojski morati da se potrudi partnerka oko njega.Ivan je prvi dobio svoju partnerku Mariju Martinović.Nigorova partnerka je Jelena Borović.Partnerka Milojka Pantića je Zorana Mikovac. Saša Vidić je dobio partnerku Anu Mijailović.

21.53 - Predstavljanje sedam veličanstvenih dama: Zorana Mikovac, Marija Martinović, Jelena Borović, Jelena Kolarović, Marija Jovanović, Slađana Ivanišević i Ana Mijailović.

21.40 - Sigurno se mama raduje što je Nikolija dobila Ignjeta za partnera. "Vesna nije stroga, a mama ne brini jer imam čarapice", rekla je Nikolija.

"Drago mi je što sam Acu dobila za partnera, on je divan momak. A ljubav neće da trpi", poručila je Katarina. "Lepo je ovde i podseća me na karate takmičenje, a moj Marko je najbolji", rekla je Tanja i obećala je da će naučiti svog trenera karate, a on nju plesom."Ja sam prezadovoljna što sam dobila Nikolu za trenera, a pitanje je da li je on zadovoljan sa mnom", bila je skromna Lena.

21.30 - Nikolija Jovanović: Moja mama možda bolje peva od mene ali ja plešem bolje od nje. Nikada se ne zna kada ću se naći na Bečkom dvoru pa će mi biti potreban ples. Katarina Šišmanović: Imam želju da naučim da plešem, a bitno mi je da partner bude malo veći od mene.Tanja Petrović je rekla da karate i ples idu jedno uz drugo. Proslavljena karatkistkinja kaže da sport i ples idu zajedno, snaga, ekplozivnost i srce u junaka. Ona dobro oseća ritam borbe tako da nema problema što se tiče njenog učešća.Lena Bogdanović će ostvariti svoj dečji san. "Htela sam da budem balerina. Ja sam štreberka, a pa ću biti i u ovome. Želim strogog trenera i spremna sam", rekla je Lena.

Nikolija će plesati sa Ignjatom Filipovićem. Plesni partner Katarine Šišmanović je Aleksandar Veljković.Tanja Petrović će plesati sa Markom Vasiljevićem.Lena Bogdanović za plesnog partnera dobila je Nikolu Tomaševića.

21.27 - Predstavljeni su sedmorica veličanstvenih: Nikola Tomašević, Minja Filipović, Aleksandra Veljković, Mirko Knežević, Marko Mićić, Marko Vasiljević i Vlado Todorović.

21.25 - Vidim ja da će ovde biti svašta, rekao je Konstantin. Momci, zadovoljan sam i jako lepo, rekao je Nikola. Zapanje na sam energijom, rekla je Marija. Hteo sam da skočim i zaigram, rekao je Aleksandar posle prve probe.

21.20 - Marija Prelević,međunarodni plesni sudija, Nikola Mandić, 15 godina prvak u standardnim i latino plesovima, Aleksandar Josipović, prvi i jedini plesač koji je ušao u Mulen Ruž i Konstantin Kostjukov, direktor Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu, je četvoročlani žiri.

"Sjajna atmosfera", rekla je Marija. "Jedva čekam da počne", rekao je Nikola, a Konstantin je poručio da uživaju u plesu.Sudije neće biti popustljivi

Sudije su odmah nagovestile da neće biti popuštanja, da će biti strogi i da neće tolerisati lenjost, nepripremljenost, neprofesionalnost, kao i da očekuju od svih takmičara da budu deo ove umetnosti u pravom smislu te reči. Učesnicima nije bilo svejedno posle ovakvih izjava ali ostali su nepokolebljivi u želji da se prikažu u najboljem svetlu.

21.10 - Domaćini šoua Aleksa i Irina predstavili su takmičare, zvezde šoua – Nikoliju Jovanović, Ivana Mihailovića, Katarinu Šišmanović, Nigora, Tanju Petrović, Sašu Vidića, Vanesu Šokčić, Aleksandra Šapića, Tanju Bošković, Milana Kalenić, Tamaru Paunović i Nikolu Nemeševića Nemeša."Već sledeće nedelje slede eliminacije i prvi takmičarski par će napustiti šou", najavila je Irina.

21.05 - Aleksa Jelić i Irina Radović su najavili početak fantastičnog šoua. Svaka zvezda dobiće svog partnera profesionalnog plesača, a prvi pobednik šoua saznaće se u junu.

21.00 - Ana Kokić, pobednica šoua "Tvoje lice zvuči poznato”, fantastičnim nastupom i numerom “Please don't stop the music” svetske zvezde Rijane. Sjajna Ana ponovo je spustila se sa deset metara visine, a na podijumu je prate brojni plesači vatrenom igrom koja je zapalila ceo studio.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

http://www.youtube.com/watch?v=UmGXaKjcT4I

http://www.youtube.com/watch?v=HIPrwG-V3YM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track