PLES SA ZVEZDAMA: Tamara otplesala 1.000 evra za malu Nađu (9)

Paunovićeva napustila takmičenje

PLES SA ZVEZDAMA: Tamara otplesala 1.000 evra za malu Nađu (9)

Pop kultura -
Manekenka i njen partner Mirko osvojili su najmanje glasova publike i žirija, a posle plesa spasa u kojem je bila i Nikolija, predsednica žirija je presudila i polala ih kuće

Tamara Paunović i njen plesni partner Mirko napustili su takmičenje Ples sa zvezdama. Njih dvoje su izgubili u plesnom duelu od Nikolije Jovanović i Ignjata, kojima je ovo već drugi duel. Iako su Nikola i Kosta svoj glas dali Tamari, a Aleksandar razmaženom derištu Nikoliji, odluku ko napušta šou donela je predsednica žirija Marija koja je svoj glas dala Nikoliji i Ignjatu.

Tamara Paunović je 1.000 evra odlučila da pokloni devojčici Nađi Novaković (9) kojoj je hitno potrebna transplantacija koštane srži.

Posle dinamičnih i izvanrednih tačaka plesnih parova, i ocena žirija koje su usledile, na samom vrhu tabele sa 43 poena su Vanesa i Vlada, dok ih u stopu prate Lena i Nikola. Na dnu lestvice su Tamara i Mirko sa osvojenih 23 poena, dok su pretposlednji Milojko i Zorana.

Svake nedelje par koji napušta takmičenje osvaja 1.000 evra koje poklanja u humanitarne svrhe, dok će pobednički par kompletnog šoua osvojenih 25.000 evra takođe donirati ugroženim institucijama ili pojedincima.

Podsetimo, u prvoj eliminacionoj emisiji šou su napustili Saša i njegova partnerka Ana Mijailović.

Tok emisije

22.05 - Nikola glas daje Tamari i Mirku, Kosta takođe daje Tamari i Mirku, dok je Aleksandar podržao razmaženo derište Nikoliju. Marija je ta koja presuđuje i izabrala je Nikoliju. Nikolija i Ignjat idu dalje jer je Marija član žirija i njen se glas računao kao dva. Tamara je svoju nagradu od 1.000 evra namenila Nađi Novaković, koja ima 9 godina i kojoj treba hitna transplantacija koštane srži.

21.50 - Tamara i Mirko su otplesali svoj ples spasa. A odmah za njima i Nikolija i Ignjat. Ovo će biti veoma teško jer su obe devojke bile odlične", rekla je Marija. "Obe devojke su pobedile sebe", rekao je Nikola. "Bilef su odlične, sigurnije u koracima", rekao je Kosta. "Da li mogu da budem iskren. Tamara, meni je najvažnije što si ti ozdravila, ali tvoj performans niti smrdi, niti miriše. A ti Nikolija se ponašaš kao razmaženo derište, a imaš sve karakteristike velike zvezde", bio je iskren Aleksandar.

Foto: Facebook/Ples sa zvezdama
Foto: Facebook/Ples sa zvezdama

21.40 - Za sedam dana ponovo nastupaju Ivan i Marija, Lega Bogdanović i Nikola, Tanja Bošković i Marko, Katarina Šišmanović i Aleksandar, i kao poslednji par koji iide u sledeću emisiju Milojko Pantić i Zorana, dok u duel idu Nikolija i Ignjat.

21.35 - "Kad se plesačica popne na sto, to je to. Nije bilo ništa vulgarno", rekla je Vanesa, koja je sa svojim partnerom osvojila najviše glasova.

21.30 - Prvi par koji ima najmanje glasova posle sabiranja bodova sudija i gledalaca je Tamara Paunović i Mirko.

21.20 - "Publika uživa u našim komentarima", rekao je Aleksandar. "Šapić je ostavio pozitivan utisak jer sam ga ideo da se smeje, jer je ples pozitivno utiče, tako da će Šapić da se na kraju lepo da izgleda", rekao je Nikola.

"Lena i Nikola su me oduševili jer su spori momenat pretvorili u umetnost. Ukoliko Lena nastavi ovako sa Nikolom, pobediće", otkrio je svog favorita Aleksandar. "Milan je sve uspeo da spoji sve. On je odličan i špumen, a kada dobije štiklu u leđa, onda je još bolje", rekao je Kosta.

Nigor je bio pravi Aladin, zaključio je i žiri i svi su se složili da su svi takmičari pravi profesionalci. Žiri je oduševio i fasciniran Milojko Pantić, svojim i plesom i duhom.

"Venesa je fan21.15 - Dalje u takmičenje idu Milan Kalinić i Jelena, Tanja Petrović i Marko, Vanesa Šokčić i Vlado, Nemeš i Marija, Aleksandar Šapić i Slađana, kao i Nigor i Jelena.

21.00 - Parovi nevole ponedeljak, jer je veče odluke. Dva para sa najmanjem poena, moraće da se okuša u TV duelu.

"Bilo je neverovatno je bilo, fantastično", rekla je Marija. "Njegov srpski je soo seksi", jedan je od komentara na Tviteru, a Kosta je rekao da će poraditi na srpskom. "Bilo je mnogo bolje nego prvi put. Koraci su bili sve sigurniji, a treme sve manje", rekao je Kosta o predhodnoj večeri.

http://www.youtube.com/watch?v=l8gLChebJnU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja